Antena Meniu Search
x

Video Marcel Ciolacu a spus ce va face, dacă Dragnea va fi eliberat: "Ca şi om, este posibil să fac acest lucru"

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a precizat că este posibil să îl contacteze pe Liviu Dragnea, după ce acesta va fi eliberat din închisoare, dar doar din postura de om şi nu de cea de preşedinte al partidului.

de Redactia Observator

la 21.04.2021, 16:45

Marcel Ciolacu, despre eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare - Mediafax Foto / Mediafax Foto

Liviu Dragnea, aproape de eliberarea condiţionată

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD: "E dreptul constituţional al domnului Liviu Dragnea să ceară eliberarea condiţionată, presupun că nu este singurul român care a solicitat acest lucru, aflat în situaţia respectivă. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cât timp nu are voie să facă..., interdicţiile cetăţeneşti, dacă există aşa ceva. E o discuţie care nu îşi are rostul în acest moment". Întrebat dacă îl va contacta pe Dragnea după eliberare, Ciolacu a precziat că nu. "Ca şi om, este posibil să fac acest lucru, dar nu din postura de preşedinte al partidului".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD), a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.  Avizul este consultativ, iar Liviu Dragnea urmează să aștepte decizia finală pe care o va lua instanța.

Informația a fost confirmată de avocata fostului lider social-democrat, Flavia Todosiu, potrivit Mediafax. „Dânsul a îndeplinit fracția pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse și, respectiv, scăzute, zilele de câștig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie și s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplinește absolut toate condițiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocata lui Liviu Dragnea.

Fostul președinte al Camerei Deputaților a depus cererea de eliberare condiţionată în 12 aprilie, iar Judecătoria Sectorului 5 a stabilit termen pentru soluţionare în 27 aprilie. Dragnea a executat deja două treimi din pedeapsa de 3 ani și jumătate de închisoare, una dintre condițiile pentru eliberarea condiționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu a spus ce va face, dacă Dragnea va fi eliberat: "Ca şi om, este posibil să fac acest lucru"