Antena Meniu Search
x

Maia Sandu, mesaj de Ziua Naţională a României: "Să mergem spre viitor împreună"

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a României, precizând că cele două state sunt legate prin trecutul pe care l-au avut împreună.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 01.12.2021, 14:27

Klaus Iohannis şi Maia Sandu
Klaus Iohannis şi Maia Sandu - Hepta

„De Ziua Naţională a României, mulţumim pentru prietenie şi pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut şi le vom face împreună! Ne leagă trecutul istoric, ne leagă cultura comună şi limba română, iar în faţă avem un viitor care poate să ne apropie şi mai mult. O vom face prin oamenii care şi-au găsit rostul pe o parte ori alta a Prutului, prin investiţii reciproce, prin drumuri şi poduri. Dragă Românie, de ziua ta, îţi doresc să rămâi puternică şi generoasă. Să fii o voce distinctă în lume şi în Europa unită, şi un model de ţară pentru care democraţia şi bunăstarea oamenilor sunt fundamentale. Să mergem spre viitor împreună. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a scris Maia Sandu, pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Maia Sandu, mesaj de Ziua Naţională a României: "Să mergem spre viitor împreună"