Meniu
Search
x

Mesajul Olguţei Vasilescu, despre proteste: "S-a încercat cu Bamboo, în aceeași maniera ca la Colectiv. După același scenariu... Nici macar nu au imaginație..."

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a postat, pe Facebook, un comentariu, legat de protestele izbucnite după adoptarea ordonanţei de modificare a codurilor penale. "A venit momentul sa vorbim și noi! Cred ca trebuie sa ieșim în strada!", a scris demnitarul, în mesajul său.

la 04.02.2017, 11:45

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a postat, pe Facebook, un comentariu, legat de protestele izbucnite după adoptarea ordonanţei de modificare a codurilor penale. "A venit momentul sa vorbim și noi! Cred ca trebuie sa ieșim în strada!", a scris demnitarul, în mesajul său.

Olguţa Vasilescu a postat mesajul în această dimineaţă. 

"Abrogați și apoi plecați!" Mesajul zilei... Asa cum intuiam, nu ordonanța e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am știut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toți la miting, vor sa revină la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca sa fim înjurați, amenințați, stresați.

Vad ca, pe pagina mea de facebook, intra sa ma denigreze și secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis in urma cu o săptămână, despre a cărui activitate în slujba ONG-urilor sorosiste și în dauna României nu am vorbit pana acum. Dar va veni momentul. Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmăresc și la toaleta sa te filmeze cu telefonul și sa strige după tine tot felul de insulte, deputati care dorm de 4 nopti în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta instituție a statului. Nu e vorba de ordonanța! Dacă nu era asta, era altceva. S-a încercat cu Bamboo, în aceeași maniera ca la Colectiv. După același scenariu... Nici macar nu au imaginație... Din fericire, "n-au mai trebuit sa moara oameni", ca sa se poată instala Guvernul lui. N-a mers.

Acum se manipulează altfel. Si se arestează. Pentru ca asta se urmărește cu miniștrii care îndrăznesc sa deranjeze statul de drepți și sa corecteze o lege care a blocat administrația locala și centrala și care vad ca, de ieri, se aplica și presei: abuzul în serviciu. Care poate însemna orice! E o prostie sa spui ca se poate fura sub 200.000, când tu ai articole în codul penal care incrimineaza furtul, delapidarea, luarea de mita etc și care se pedepsesc cu ani grei de închisoare. Nu, abuzul în serviciu e bun tocmai pentru ca poate însemna orice și se poate aplica oricui. Oricui deranjează! Ok!

Am văzut în strada oameni care susțin instituțiile de forță. Instituții care vor nu doar sa aplice legea, ci sa facă legea! N-ar trebui să-i vedem și pe ceilalți? E un miting "organizat spontan" duminica. Filialele PNL și USR din întreaga țară se pregătesc temeinic sa aducă în București cat mai multi membri de partid. Numai naivii cred ca politicul nu e implicat în demonstrațiile de strada. Toți politicienii lor sunt acolo. Eu cred ca ar trebui sa organizam și noi un miting! Noi, "ciuma rosie", care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim și noi! Cred ca trebuie sa ieșim în strada! Parlamentul e sufrageria unor domni și doamne fără locuință momentan și avem senzația ca ii deranjam când venim dimineața la serviciu. Și par și un pic stresați ca nu au avut unde sa facă duş... P.S. Voi ce părere aveți?, a spus Olguţa Vasilescu în mesajul său.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Mesajul Olguţei Vasilescu, despre proteste: "S-a încercat cu Bamboo, în aceeași maniera ca la Colectiv. După același scenariu... Nici macar nu au imaginație..."