Antena Meniu Search
x

MITING de protest la Universitate! Se cere demisia ministrului Gabriel Oprea

Sute de persoane protestează duminică, în centrul Capitalei, cerând demisia vice-premierului Gabriel Oprea, ca urmare a accidentului în care un polițist din coloana sa oficială, Bogdan Gigină, și-a pierdut viața săptămâna trecută

Sute de persoane protestează duminică, în centrul Capitalei, cerând demisia vice-premierului Gabriel Oprea, ca urmare a accidentului în care un polițist din coloana sa oficială, Bogdan Gigină, și-a pierdut viața săptămâna trecută

UPDATE 17:00 - Manifestanţii au plecat din faţa sediului Guvernului, spunând că vor merge în marş înapoi la Universitate, circulaţia fiind oprită pe Calea Victoriei.

_______________________________

UPDATE16:35 - Manifestanţii au ajuns în Piaţa Victoriei, unde scandează "Oprea, demisia" şi "Ponta, demisia"

Manifestanţii care au plecat în marş de la sediul MAI au ajuns în Piaţa Victoriei, unde scandează "Oprea, demisia", "Ponta, demisia" şi "Ruşine să vă fie", în jurul sediului Guvernului fiind un lanţ de jandarmi.

Protestatarii au ajuns în aproximativ 45 de minute de la Ministerul Afacerilor Interne în faţa sediului Guvernului, unde au găsit un cordon de jandarmi.

Protestatarii au huiduit şi au scandat, la intrarea în Piaţa Victoriei,  "Guvern de hoţi şi de mafioţi, "Oprea, demisia", "Ponta, demisia", "România, trezeşte-te", "Solidaritate" şi "Nu mai vrem izmene pe la ministere".

Unii dintre manifestanţii au spus că au venit să ceară demiterea vicepremierului Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, din toate funcţiile executive pe care le deţine. "Acceptăm demisia, chiar dacă este în chineză şi au voie să o plagieze", au spus aceştia.

________________________________

Manifestanţii adunaţi în zona fântânii de la Universitate scandează "Jos Oprea, "Oprea vinovat pentru sângele vărsat", "Demisia" şi "Demnitate" şi au foi pe care scrie "Interesul naţional nu e Oprea la ciolan", "Plagiatori şi aroganţi, dar cu girofar" şi "Stop abuzului de putere".

Oamenii au început să vină în zona fântânii de la Universitate în jurul orei 14.00, spunând că vor ca împreună să ceară demisia vicepremierului pentru securitate naţională, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, din toate funcţiile executive pe care le ocupă, după accidentul de marţi în care şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Gigină, care însoţea coloana oficial a ministrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » MITING de protest la Universitate! Se cere demisia ministrului Gabriel Oprea