Antena Meniu Search
x

Patru mii de femei liberale s-au adunat să-şi aleagă şefa. Nu au uitat, însă, de sesiunea de selfie-uri

Patru mii de femei liberale şi-au ales şefa organizaţiei. Multe dintre ele s-au pregătit pentru vot, ca de o petrecere, aşa că momentul trebuia imortalizat.

Vezi și

Patru mii de femei liberale şi-au ales astăzi şefa organizaţiei. Multe dintre ele s-au pregătit pentru vot, ca de o petrecere. Unele şi-au vopsit părul albastru, altele s-au îmbrăcat în culorile liberale, aşa că momentul trebuia să fie imortalizat.

Rochie albastră şi ghete galbene cu inserţii aurii a fost echipamentul ideal ales de multe tinere pentru o şedinţă la partid. Şi, mai ales, pentru o poză cu liberalul-şef.

Iar femeile liberale, cam 4.000 la număr, s-au pregătit special ca să nu treacă neobservate. Ar fi şi greu să nu iasă în evidenţă după ce şi-au vopsit părul albastru, ori şi-au pus haine sau pantofi excentrici. 

Înainte de vot, holul e supra-aglomerat. Miza cea mare e o poză numai bună de urcat pe Facebook.

Iar în cazul uneia dintre femeile liberale, poate doar un fotograf profesionist ar fi reuşit să o mulţumească. A durat jumătate de oră să găsească cadrul perfect pentru un selfie. Şi nici rezultatul final nu părea satisfăcător, din expresia afişată. 

Tot telefonul o ţine ocupată şi pe Dida Drăgan, pe rândul din spate, după ce votul s-a încheiat, iar femeile liberale şi-au ales noua şefă. Florica Cherecheş va conduce organizaţia de femei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Patru mii de femei liberale s-au adunat să-şi aleagă şefa. Nu au uitat, însă, de sesiunea de selfie-uri