Antena Meniu Search
x

Peste 30 de deputati si-au pierdut cartelele de vot

Parlamentarul fara cartela de vot este ca un vanator fara pusca. Desi senatorii si deputatii stiu ca fara cartela nu pot vota, alesii n-au deloc grija de obiectul muncii. Multi dintre ei si-au pierdut cartelele de vot.

Vezi și

Pana vor primi altele noi, deputatii uituci stau degeaba.

La piept. Acolo isi tine cartela de vot deputatul Ciprian Nica. A avut nevoie de doua mandate de parlamentar ca sa inteleaga ca fara aceasta bucata de plastic, ar veni degeaba la munca.

Desi sesiunea parlamentara a inceput doar de o luna si jumatate, peste 30 de deputati nu si-au mai gasit cartelele de vot. Asa ca au cerut altele noi, platite din bugetul de stat.

Chiar si Petru Movila si-a pierdut cartela. Numele de domnitor nu i-a salvat memoria. In schimb cartela i-a fost salvata de femeile de serviciu care au gasit-o pe jos, in sala de plen. Deputatul, insa, tot nu s-a invatat minte.

Alesii nu sunt mai atenti nici cu insignele din piept. Multi dintre ei le-au pierdut. A doua insigna, insa, costa aproape 70 de lei, asa ca parlamentarii nu s-au prea inghesuit sa si le cumpere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Peste 30 de deputati si-au pierdut cartelele de vot