Antena Meniu Search
x

Declaraţie uimitoare! Piedone: "Îmi asum greșeala de a demisiona prea târziu!"

Primarul demisionar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat miercuri că își asumă greșeala, chiar dacă este prea târziu, de a nu demisiona din funcție în prima zi după incendiul de la clubul Colectiv sau imediat după accident.

 Primarul demisionar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat miercuri că își asumă greșeala, chiar dacă este prea târziu, de a nu demisiona din funcție în prima zi după incendiul de la clubul Colectiv sau imediat după accident.

"Este o greșeală și mi-o asum, prea târziu, dar mi-o asum, că nu am procedat la demisie din prima zi sau imediat după accident. Îmi voi reproșa toată viața acest lucru, că nu am intervenit și v-am pus la dispoziție documente. Nu am vrut să fug de responsabilitate. (...) Pe un fond emoțional încărcat atât am putut să comunic cu dvs și îmi cer scuze și în fața dvs, mass media. Am ieșit de fiecare dată în față la tot felul de alte lucruri, de la celebrele mele controale până la implicare în cetatea pe care am reprezentat-o. Nu am putut efectiv să ies datorită emoțiilor", a spus Piedone.

El a mai precizat că demisia era un act de normalitate, dar regretă că nu a acceptat consilierea în ce privește comunicarea cu opinia publică.

"Credeți sau nu, sunt și eu la fel ca dvs. și ca toți cei care au trecut, nu prin asemenea tragedii, poate mai mici, om. Am și eu copii acasă. Nu fac o demagogie astăzi cu dvs, dar vreau să mă înțelegeți ca om. Da, am demisionat (...) era un act de normalitate, până la urmă sunt omul care vă pot privi pe dvs. în ochi și pot privi în continuare cetățenii sectorului 4, pe care nu i-am trădat, dar în același timp las capul în jos, pentru că nu am avut inspirația să am o consiliere, recunosc că am refuzat această consiliere în modul de a comunica cu dvs și cu opinia publică", a afirmat Cristian Popescu Piedone.

El a subliniat că în 20 de minute de la producerea incendiului a fost la locul accidentului și că nu va uita niciodată acele momente.

"Vreau să îmi înțelegeți impactul emoțional. De ce nu am comunicat cu dvs și dacă am comunicat-o, am făcut-o prost. Trecutul nu ți-l mai dă nimeni înapoi, dar sunt dator să spun că am fost la nici 20 de minute la locul accidentului, cu toate prerogativele pe care le-am avut. M-am implicat, am ajutat, în interior mi-a trecut tot filmul prin față. Sunt încărcat și acum și acele clipe nu le voi uita toată viața mea. Am văzut pompieri ieșind cu copii în brațe, cu oameni care plângeau și urlau, erau scoși din obiectiv și înlocuiți cu alții pentru că nu mai puteau să reintre a salva vieți în continuare", a precizat Cristian Popescu Piedone.

Totodată, a transmis condoleanțe familiilor și a urat multă sănătate persoanelor rănite.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunțat miercuri că își depune demisia.

Sursa: agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Declaraţie uimitoare! Piedone: "Îmi asum greșeala de a demisiona prea târziu!"