Antena Meniu Search
x

Video Piedone s-a întors la primărie: "Vă era dor de mine?". Edilul îşi aşteaptă salariile restante, de 60.000 de euro

Cristian Popescu Piedone s-a reinstalat azi în fruntea sectorului 5. Prima zi la serviciu a fost cu emoţii şi planuri mari, după un an de pauză. Pentru timpul petrecut în închisoare, primarul a anunţat că nu exclude să dea statul în judecată. Între timp, aşteaptă să încaseze salariile rămase restante, în jur de 60 de mii de euro.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 19:55

Vezi și

După un an, profeţia edilului de la sectorul 5 s-a împlinit. Cristian Popescu Piedone s-a întors în fruntea primăriei. În urmă cu şase zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a admis recursul în casaţie şi l-a achitat. Judecătorii au decis că fapta pentru care a fost condamnat, abuz în serviciu, nu a existat.

Cristian Popescu Piedone: Vreau să transmit colegilor de la Primăria Sectorului 5 care s-au gândit că Piedone o muritu. Piedone n-o muritu, doar puţin s-o odihnitu! Îmi voi duce sectorul până la capăt. Vă era dor de mine?

De azi, s-a instalat din nou în scaunul de primar.

Edilul are planuri mari

Pe acelaşi subiect

Cristian Popescu Piedone: Mă apuc de muncă, chiar de azi! Sunt cu agenda la zi. Ca atribuţii îmi voi păstra doar Casa de Căsătorii şi curăţenia.

În plus...

Cristian Popescu Piedone: Îmi voi delega toate competenţele către minunaţii mei vice primari, să simtă şi ei responsabilitatea semnăturii. Nu se va semna nimic dacă eu nu voi ştii.

Edilul s-a răzgândit, ar putea da statul în judecată pentru anul în care a stat după gratii.

Cristian Popescu Piedone: Momentan trebuie să mi se dea salariile. Mă bucur că sunt mai bogat cu aproape 60 de mii de euro. Dacă voi cere despăgubiri, acele despăgubiri nu le voi cere în nume personal şi dacă îmi vor fi atribute, cu acei bani voi construi două creşe, ba o grădiniţă.

Poate candida la viitoarele alegeri, fără nicio problemă

Din mandatul câștigat în 2020 mai are un an și jumătate. Iar la viitoarele alegeri poate candida din nou, fără nicio restricţie. Cât timp a lipsit, un consilier local de la PSD, Constantin Melnic, a îndeplinit funcţia de primar interimar. 

Cristian Popescu Piedone: În închisoare m-am eliberat. Teroarea mea au fost cei 8 ani de zile de procese. Consider că am fost la detox, la odihnă, la o pensiune, n-am dormit atât în viaţa mea. 

Cristian Popescu Piedone era primar al Sectorului 4, în 2015, când în incendiul de la Clubul Colectiv, 65 de tineri au murit și aproape 200 au fost mutilați pe viață. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri politice » Piedone s-a întors la primărie: "Vă era dor de mine?". Edilul îşi aşteaptă salariile restante, de 60.000 de euro