Antena Meniu Search
x

Călin Popescu Tăriceanu, printre politicienii pasionaţi de viteza pe două roţi

Politicienilor şi în special parlamentarilor le plac maşinile scumpe, e un fapt dovedit. Însă, printre ei există şi o categorie mai aparte, mai elitistă, cu pasiune pentru bijuteriile pe doar două roţi.

Politicienilor şi în special parlamentarilor le plac maşinile scumpe, e un fapt dovedit. Însă, printre ei există şi o categorie mai aparte, mai elitistă, cu pasiune pentru bijuteriile pe doar două roţi. Din spirit de aventură, nevoia de adrenalină sau pentru comoditate şi viteza de deplasare, cert e că mai repede ar renunţa la maşină decât la motor.

Cel mai cunoscut polician prins de microbul vitezei pe două roţi este chiar al doilea om în stat, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

"Îmi doresc foarte mult şi sper să reuşesc în anii următori să fac o plimbare pe Harley Davidson pe celebra route 66 din America" a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Nici acum nu ratează vreo ocazie să le folosească. Participă la parade ale motocicliştilor şi nu o data a fost văzut în trafic pe două roţi.

Însă, pasiunea l-a costat. În urmă cu 12 ani, pe când era premier, a avut şi un accident de motor. Chiar şi aşa, i-a transmis patima finului său, politician şie el, Tudor Ionescu.

Un alt dependent de senzaţia dată de motor şi în special de Harley Davidson e senatorul PSD Liviu Brăiloiu. Recunoaşte că îl ajută în trafic dar îi place şi viteza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Călin Popescu Tăriceanu, printre politicienii pasionaţi de viteza pe două roţi