Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima reacție din PSD după revocarea lui Kovesi: "Sistemul a făcut niște calcule și și-a dat seama că dacă Iohannis e suspendat, pierde tot"

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat, la Antena3, că nu Klaus Iohannis a revocat-o astăzi pe Laura Codruța Kovesi, ci sistemul.

de Redactia Observator

la 09.07.2018 , 10:53

Prima reacție din PSD după revocarea lui Kovesi: "Sistemul a făcut niște calcule și și-a dat seama că dacă Iohannis e suspendat, pierde tot" Prima reacție din PSD după revocarea lui Kovesi: "Sistemul a făcut niște calcule și și-a dat seama că dacă Iohannis e suspendat, pierde tot"

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat, la Antena3, că nu Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruța Kovesi, ci sistemul.

„Nu Iohannis a revocat-o astăzi pe dna Codruța Kovesi, ci sistemul. Sistemul a făcut niște calcule legate de suspendare. Că nu vine Iohannis brusc după 31 de zile și respectă el Constituția.

Nu, pur și simplu, sistemul a făcut niște calcule și și-a dat seama că o dată cu suspendarea lui pierde aproape tot. Dacă vine Tăriceanu președinte interimar și ne schimbă pe toți prin decret?(...) Nu mai bine sacrificăm noi un om (...) și atunci au luat o decizie.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Articolul continuă după reclamă

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție al procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

După această decizie, la DNA urmează să fie numit un procuror-șef interimar, iar apoi începe procedura de numire a unui nou procuror șef.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri politice » Prima reacție din PSD după revocarea lui Kovesi: "Sistemul a făcut niște calcule și și-a dat seama că dacă Iohannis e suspendat, pierde tot"