Antena Meniu Search
x

PSD a anunţat că cere suspendarea stării de alertă în Sectorul 1. Vlad Voiculescu: Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi

Liderul USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a comentat, luni, anunţul PSd referitor la faptul că va cere suspendarea stării de alertă în Sectorul 1. ”Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi şi ca mafia să rămână conectată la banul public, iar acum s-au gândit să speculeze şi politic situaţia”, a transmis Voiculescu.

de Redactia Observator

la 26.07.2021, 14:24

PSD a anunţat că cere suspendarea stării de alertă în Sectorul 1. Vlad Voiculescu: Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi
PSD a anunţat că cere suspendarea stării de alertă în Sectorul 1. Vlad Voiculescu: Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi - Inquam Photos / Octav Ganea

”Într-un comunicat de presă sforăitor, PSD ne anunţă că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă din sectorul 1 al Bucureştiului. Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi şi le convine de minune ca mafia să rămână conectată la banul public, iar acum s-au gândit să speculeze şi politic situaţia”, a scris, luni, pe Facebook, Vlad Voiculescu. Acesta afirmă că nu există soluţii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1.

”PSD susţine gunoaiele. Cele de pe străzi de data asta. PSD susţine mafia. Mafia gunoaielor de data asta. Nu există soluţii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1 dar să pretinzi că lucrezi în interes public împotrivindu-te curăţării gunoaielor de pe străzi este pur şi simplu... mizerabil”, a mai scris Voiculescu.

PSD a anunţat, luni, că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

”Partidul Social Democrat Sector 1 consideră că această decizie nu este întemeiată legal şi reprezintă doar urmarea firească a unei situaţii de criză declanşată şi întreţinută de către Primarul Sectorului 1, doamna Clotilde Armand. În plină stare de alertă declarată la nivel naţional, CSU Sector 1 mai suprapune o altă stare de alertă locală, fapt ridicol şi fără precedent în România şi care nu arată decât înrădăcinarea unei mentalităţi autoritare şi a unor precedente toxice. Altfel spus, politicienii de dreapta - în speţă Clotilde Armand - nu pot da nici cu mătura fără o stare de alertă declarată oficial?”, a transmis, luni, PSd Sector 1, într-un comunicat de presă.

Social-democraţii precizeazăcă au semnalat în repetate rânduri că ”lupta doamnei Armand cu operatorul de salubrizare afectează interesele cetăţenilor şi este dusă cu incompetenţă şi rea-credinţă, generând penalităţi împovărătoare la bugetul local, dar şi cheltuieli suplimentare prin achiziţii total netransparente”. ”Opriţi acest bâlci costisitor şi ridicaţi, deopotrivă, gunoiul şi starea de alertă”, au mai transmis social-democraţii.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 a declarat stare de alertă pentru 30 de zile, după ce s-a primit acordul Prefecturii Bucureşti în acest sens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » PSD a anunţat că cere suspendarea stării de alertă în Sectorul 1. Vlad Voiculescu: Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi