Antena Meniu Search
x

Reacţia UDMR după propunerea făcută de Dan Barna: "Dacă așa începem colaborarea, nu mergem spre consolidarea încrederii"

Anunțurile precum cel făcut de Dan Barna, în presă, nu în interiorul viitoarei coaliții, nu ajută, spune liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.12.2020, 12:56

Reacţia UDMR după propunerea făcută de Dan Barna: Dacă așa începem colaborarea, nu mergem spre consolidarea încrederii - Inquam Photos / George Călin
  • Barna l-a propus pe Cătălin Drulă pentru șefia Camerei Deputaților.
  • Cseke Attila spune că această idee trebuie analizată în interiorul viitoarei coaliții.

Întrebat despre anunțul făcut în aceeași zi de Dan Barna, Cseke Attila a reiterat ideea că UDMR își dorește un guvern de centru-dreapta, dar „asemenea anunțuri pe care le-a făcut președintele USR nu ajută în formarea cât mai rapidă a unei coaliții”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cseke a spus că soluțiile se discută între viitorii parteneri, nu în conferințe de presă: „Totuși, vorbim de președinții acestor formațiuni. Dacă ai o soluție, ceri o întâlnire și propui. Dacă așa începem colaborarea, dacă fiecare va avea o soluție în presă, nu mergem spre consolidarea încrederii”.

Întrebat, mai departe, dacă varianta propusă marți de Dan Barna a mai fost discutată, Cseke Attila a afirmat că UDMR nu a fost consultată în această privință.

„Modalitatea asta de a face politică trebuie scoasă din ecuație”, a spus senatorul în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Mediafax.

Cseke Attila a refuzat să comenteze ideea în sine a lui Dan Barna, spunând că aceasta trebuie analizată în interiorul viitoarei coaliții.

Astăzi, Dan Barna l-a propus pe Cătălin Drulă pentru șefia Camerei Deputaților și a mai propus ca liderii celor trei partide din viitoarea coaliție să intre împreună în guvern ca vicepremieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Reacţia UDMR după propunerea făcută de Dan Barna: "Dacă așa începem colaborarea, nu mergem spre consolidarea încrederii"