Antena Meniu Search
x

Reacţie surprinzătoare a fostului Ministru al Justiţiei, Florin Iordache, în seara comemorărilor de la Colectiv: "Asta este viaţa!"

Fostul Ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost pe lista invitaţilor petrecerii de ziua de naştere a lui Liviu Dragnea.

Florin Iordache, răspuns surprinzător în seara comemorărilor de la Colectiv: "asta este viaţa"

Fostul Ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost pe lista invitaţilor petrecerii de ziua de naştere a lui Liviu Dragnea. Pentru că petrecerea a fost organizată chiar în ziua comemorării tragediei de la Colectiv, Iordache a fost abordat de reporteri, iar răspunsul a fost surprinzător.

Liviu Dragnea a împlinit sâmbătă 55 de ani, însă petrecerea alături de colegii săi de partid a fost organizată astăzi, când e comemorată însă şi tragedia de la Clubul Colectiv.

Invitaţii au sosit la Clubul Floreasca din Capitală. Printre ei a fost şi fostul Ministru al Justiţiei, Florin Iordache. 

"Vi se pare potrivită organizarea acestui eveniment în seara în care este comemorată tragedia de la Colectiv?", l-au întrebat reporterii.

Pe acelaşi subiect

"Sunt două lucruri diferite", a replicat ex-ministrul justiţiei.

Reporterii însă au insistat. "Unii oameni plâng în seara asta, alţii petrec", a spus unul dintre ei. "Păi, asta este viaţa!", a fost răspunsul lui Florin Iordache, înainte de a intra la petrecere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Reacţie surprinzătoare a fostului Ministru al Justiţiei, Florin Iordache, în seara comemorărilor de la Colectiv: "Asta este viaţa!"