Antena Meniu Search
x

Video "Să te duci la America și linge-i clanța!" şi "Mincinoasă ordinară". Scandal între Şoşoacă şi Ciolacu în Parlament

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrerupt în timp ce susţinea declaraţii de presă la Parlament de către Diana Şoşoacă, după ce plenul reunit al Camerei şi Senatului a adoptat proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Aceasta l-a făcut "dictator" pe liderul PSD, "grobian" şi "trădător de neam şi ţară". În schimb, Marcel Ciolacu i-a transmis senatoarei că este "o mincinoasă ordinară".

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 16:13

Vezi și

Premierul Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă au avut un schimb de replici dure, luni, în Parlament. "Sunteți o mincinoasă ordinară", i-a spus premierul după ce aceasta i-a întrerupt declarația de presă. "Un grobian care nu a muncit toată viața lui", a replicat Șoșoacă.

Diana Șoșoacă și Marcel Ciolacu, schimb de replici dure în Parlament

"Să te duci la America și linge-i clanța", i-a spus Diana Șoșoacă premierului Marcel Ciolacu, în timp ce acesta făcea declarații de presă. La rândul său, Ciolacu i-a spus acesteia să meargă la Ambasada Rusiei. "Duceți-vă la Ambasada Rusiei. Doamnă, sunteți o mincinoasă ordinară", i-a spus Marcel Ciolacu Dianei Șoșoacă, după care și-a întererupt declarațiile de presă și a plecat spre biroul președintelui Camerei Deputaților.

Senatoarea a continuat să lanseze acuzații la adresa premierului, relatează Mediafax. "Vedeți-vă de limbajul mitocănesc pe care îl aveți. Un grobian care nu a muncit toată viața lui și care a ajuns să conducă țara asta. Ai vândut țara americanilor și NATO. Rușine să vă fie", spunea Diana Șoșoacă.

Pe acelaşi subiect

Parlamentul a votat, luni, cu 382 de voturi pentru şi 3 împotrivă, eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Senatoarea Diana Şoşoacă a fluierat în şedinţă şi a făcut scandal, încercând să oprească dezbaterile. Senatoarea a venit în plen cu un fluier, pe care l-a folosit pe tot parcursul dezbaterilor şi a plenului reunit. Ulterior, aceasta a folosit şi un clopoţel pentru a îl întrerupe pe preşedintele de şedinţă, social-democratul Alfred Simonis.

"La balamuc", a comentat preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis. "Lăsaţi circul în sală, nu ne intimidaţi", a adăugat el. "Vă invit pe toţii la zoo, să mergem cu toţii după o astfel de şedinţă. Declar şedinţa închisă", a mai spus Simonis

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri politice » "Să te duci la America și linge-i clanța!" şi "Mincinoasă ordinară". Scandal între Şoşoacă şi Ciolacu în Parlament