Antena Meniu Search
x

Senatorii şi deputaţii care ne conduc se laudă în CV că ştiu limbi străine, dar în realitate, lucrurile sunt puţin mai diferite

Avem un Parlament colorat, divers şi poliglot! În CV-urile lor, senatorii şi deputaţii care ne conduc se laudă că ştiu limbi străine, mai ales engleza. În realitate, lucrurile stau aşa doar pe hârtie.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 04.11.2020, 21:15

Vezi și
  • Parlamentul României este compus din 465 de sentatori şi deputaţi.
  • Fiecare este plătit cu cel puţin 2.000 euro.

Puşi în faţa unei conversaţii simple şi rugaţi să se prezinte în limba lui Shakespeare, parlamentarii au dat "skip" întrebărilor. Deputaţii şi senatorii nu sunt obligaţi să vorbească engleză. Însă, acest aspect nu ne-a împiedicat să observăm că în CV-urile publice de pe site-urile celor două camere, majoritatea se laudă cu o bună cunoaştere a limbii engleze. Doar că mulţi se pricep mai bine la....limbajul semnelor. 

Parlamentul României este compus din 465 de sentatori şi deputaţi, fiecare plătit cu cel puţin 2.000 euro. Pe 20 decembrie, mandatele lor vor expira. Însă, mulţi dintre actualii legislatori, cunoscători sau nu de limbi străine, îşi vor relua locul pe scaun. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri politice » Senatorii şi deputaţii care ne conduc se laudă în CV că ştiu limbi străine, dar în realitate, lucrurile sunt puţin mai diferite