Antena Meniu Search
x

Sevil Shhaideh, comentarii despre relaiţia cu edilul ieşean, Mihai Chirica: "A fost supărat pe mine!"

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la Iaşi, că nu este supărată pe Mihai Chirica, după ce edilul ieşean a spus că nu este de acord cu nominalizarea acesteia pentru postul de premier, Shhaideh precizând: :Dânsul a fost supărat pe mine”.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, la Iaşi, că nu este supărată pe Mihai Chirica, după ce edilul ieşean a spus că nu este de acord cu nominalizarea acesteia pentru postul de premier, Shhaideh precizând: :Dânsul a fost supărat pe mine”.

Întrebată de jurnalişti dacă a fost deranjată de afirmaţiile primarului din Iaşi, Mihai Chirica, făcute în momentul nominalizării sale de către PSD pentru postul de premier, Sevil Shhaideh a spus, într-o conferinţă de presă, că n-a fost niciodată supărată pe edilul ieşean.

"Domnul Chirica a fost invitat la întâlnirea cu primarii din judeţul Iaşi şi a fost prezent în sală. Am avut azi (marţi - n.r.) inclusiv cu domnia sa discuţii punctuale pe problemele pe care el le-a ridicat. Eu nu am fost niciodată supărată pe domnia sa, cred că dânsul a fost supărat pe mine”, a precizat vicepremierul Sevil Shhaideh.

La rândul său, liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, preşedinte al CJ Iaşi, a afirmat, în aceeaşi conferinţă de presă, că se apropie Paştele şi că "nu mai există supărare”.

În luna decembrie, primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat că propunerea PSD pentru funcţia de premier, Sevil Shhaideh, este "nepotrivită“.

"Dacă mă întrebaţi ca cetăţean, nu cred că este cea mai potrivită. Dacă mă întrebaţi ca primar, crescut lângă statuia lui Ştefan cel Mare, este nepotrivită“, a declarat Mihai Chirica, la vremea respectivă, vicepreşedinte PSD.

El a mai afirmat că a discutat inclusiv cu primari PSD din judeţ care şi-au arătat nemulţumirea faţă de propunerea făcută de Dragnea.

Ulterior, Mihai Chirica a lansat critici dure la adresa conducerii PSD pe tema OUG13, iar Comitetul Executiv Naţional a decis să-I retragă edilului de Iaşi toate funcţiile politice. Astfel, Chirica a pierdut şefia organizaţiei judeţene Iaşi a PSD, dar şi postul de vicepreşedinte naţional al partidului, rămânând simplu membru PSD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Sevil Shhaideh, comentarii despre relaiţia cu edilul ieşean, Mihai Chirica: "A fost supărat pe mine!"