Antena Meniu Search
x

Sorin Oprescu, dus de urgenţă la spital!

Sorin Oprescu a fost luat, luni seară, din Arestul Central al Capitalei şi transportat de urgenţă la spital după ce s-a simţit rău, potrivit unor surse Antena 3.

Vezi și

Sorin Oprescu a fost luat, luni seară, din Arestul Central al Capitalei şi transportat de urgenţă la spital după ce s-a simţit rău, potrivit unor surse Antena 3.  

Oprescu ar fi fost transportat la spitalul Cantacuzino din Bucureşti.

Primarul suspendat al Capitalei este bolnav de diabet, dar suferă şi de afecţiuni la inimă.

Deşi Poliţia Capitalei susţine că primeşte mâncare pentru diabetici, cum a prescris doctorul arestului, avocaţii spun că noul regim alimentar l-a dat peste cap! Sorin Oprescu, diabetic şi dependent de insulină, nu are voie să mănânce multe dintre alimentele servite în spatele gratiilor. Acasă era obişnuit să-şi calculeze fiecare gram de mâncare, iar acum se mulţumeşte doar cu hrana rece, din pachetul primit miercurea, de acasă.

Astăzi, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti şi-au motivat decizia de a-l ţine în arest preventiv. Au dezvăluit că, la percheziţii, s-au găsit şi doi săculeţi din pânză cu peste 70.000 de lei. Erau la etajul vilei din Ciolpani, acolo unde a trăit până în 2010 tatăl lui Oprescu. Primarul suspendat al Capitalei le-a spus anchetatorilor că erau economiile bătrânului, din pensie. Cinci ore a vorbit în faţa judecătoarei.

În stilul caracteristic, Sorin Oprescu le-a povestit judecătorilor că ducea lupte politice, pentru că el "nu avea stăpân, fiind independent". În urmă cu un an, şi-a luat avocat, după ce mai multe persoane publice, politicieni şi jurnalişti, i-au spus, pe surse, că "i se pregăteşte ceva". A numit "legende urbane", zvonurile cum că ar fi proprietarul a jumătate din Bucureşti. Şi a concluzionat că, după 40 de ani de muncă, nu vrea să se retragă cu eticheta de "om necinstit"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Sorin Oprescu, dus de urgenţă la spital!