Antena Meniu Search
x

Sorin Scarlat este noul director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Sorin Scarlat a fost numit director general de Consiliului de Administraţie al CNAIR, după demisia lui Narcis Neaga, cerută de premierul Dăncilă. Scarlat a fost director general adjunct în CNAIR înainte de promovare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.07.2019, 17:57

Sorin Scarlat este noul director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Sorin Scarlat a fost numit director general de Consiliului de Administraţie al CNAIR, după demisia lui Narcis Neaga, cerută de premierul Dăncilă.

Scarlat a fost director general adjunct în CNAIR înainte de numirea în funcție.

Sorin Scarlat este noul director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Sorin Scarlat, un fost director general adjunct în cadrul CNAIR a fost numit în funcția de director general, potrivit unei decizii a Consiliului de Administraţie. Scarlat a ocupat anterior, din luna mai a anului trecut până în prezent, funcţia de director general adjunct la Direcţia Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR. În perioada februarie 2017 – mai 2018, el a fost director adjunct la Direcţia Dezvoltare Autostrăzi şi Drumuri Express. El a absolvit, în 2004, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri.

Narcis Neaga directorul general interimar al CNAIR, şi-a anunţat demisia din funcţie, după ce premierul Dăncilă a cerut ministrului Transportului revocarea din funcţie a lui Neaga.

Premierul a invocat o analiză, referitoare la stadiul mai multor proiecte de investiţii în infrastructura de transport, din care reiese că actuala conducere a Companiei Naţionale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Sorin Scarlat este noul director general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere