Antena Meniu Search
x

Toți cei care se vor vaccina marți la centrul drive-thru din Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatre și muzee

Toți cetățenii care se vor vaccina anti-COVID-19 marți, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București, anunță Nicușor Dan.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 16:51

Vezi și

”Toți cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatrele și muzeele din București.

Dacă vă vaccinați pe 1 iunie, puteți merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteți să vizitați muzee din București sau să vedeți spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei și sunt valabile până la finalul anului”, a scris Nicușor Dan pe Facebook. 

Tombolă cu premii în telefoane, tablete și laptopuri pentru tinerii din Ialomița care se vaccinează

A început maratonul de vaccinare al adolescenţilor. Sunt 700 de centre Pfizer în toată ţara care îi aşteaptă la imunizare pe tineri. În Ialomiţa, vaccinaţii sunt premiaţi. Pe scurt, ca să atragă adolescenţii, autorităţile oraganizează "vaccinul cu tombolă". 

Pe acelaşi subiect

Autoritățile din Ialomița au organizat o tombolă cu premii constând în telefoane, tablete și laptopuri pentru tinerii de 16-25 de ani din județ care se vor vaccina anti-COVID la maratonul organizat în prioada 31 mai – 1 iunie. În cele două zile, toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi-Târg.

”Alege să te vaccinezi! Alege să fii câştigător! De Ziua Copilului, Instituţia Prefectului Ialomiţa, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, organizează în perioada 31 mai-1 iunie 2021 o campanie de vaccinare anti-Covid-19. Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele 3 tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia, Fetești și Urziceni. Premiile constau în 3 laptopuri, 3 tablete şi 3 telefoane mobile performante în valoare totală de 40.000 de lei. Toți cei interesaţi, indiferent de vârstă, se pot vaccina fără programare la centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Ţăndărei, Feteşti, Urziceni și Fierbinţi- Târg, în perioada mai sus-menţionată.

Centrele de vaccinare vor fi deschise până la orele 22:00. Iniţiativa va fi susţinută financiar de către Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administraţiile locale unde există centre de vaccinare.”, au anunțat pe Facebook autoritățile locale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri politice » Toți cei care se vor vaccina marți la centrul drive-thru din Piața Constituției vor primi bilete gratuite la teatre și muzee