Antena Meniu Search
x

Video Florin Cîțu: De la 1 iunie putem să vaccinăm şi adolescenții. În această pandemie, copiii au suferit foarte mult

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la inaugurarea Programului Naţional de Suport ”Din grijă pentru copii”, că, de mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. ”Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor”, a transmis premierul. Acesta a adăugat că ”este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 13:16

Florin Cîțu, premierul României
Florin Cîțu, premierul României - Facebook

Premierul Florin Cîţu a participat, luni, la inaugurarea Programului Naţional de Suport ”Din grijă pentru copii” şi a apreciat că astfel se marchează într-un mod special Ziua Copilului.

”În această pandemie, copiii au suferit foarte mult, au fost izolaţi de rude, de prieteni şi a fost foarte greu să le explicăm de fiecare dată de ce. De aici a venit idea acestui program”, a explicat premierul.

Acesta a vorbit despre vaccinarea adolescenţilor şi a îndemnat părinţii să ia cea mai bună decizie pentru ei.

”Avem o campanie de vaccinare în derulare şi, de mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor. Trebuie să înţelegem că este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”, a mai declarat premierul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Guvernul României a lansat, luni, Programul Naţional de Suport destinat copiilor în contextul pandemiei de COVID-19 - "Din grijă pentru copii”. Scopul programului este să analizeze efectele pandemiei COVID-19 asupra copiilor în plan psiho-emoţional, dar şi în raport cu riscurile de siguranţă online şi violenţa domestică.

Programul va fi structurat pe două arii de intervenţie: inteligenţă emoţională - managementul emoţiilor şi siguranţa copiilor şi va fi coordonat de consilierul de stat din Cancelaria premierului Mădălina Turza. 

La evenimentul de luni participă premierul Florin Cîţu, ministrul Muncii, Raluca Turcan, Mădălina Turza, consilier de stat, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, organizaţii profesionale, reprezentanţi ai autorităţilor locale, organizaţii internaţionale şi reprezentanţi cu expertiză în domeniu de la nivelul societăţii civile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri politice » Florin Cîțu: De la 1 iunie putem să vaccinăm şi adolescenții. În această pandemie, copiii au suferit foarte mult