Antena Meniu Search
x

Traian Băsescu despre Ilie Năstase, care a aruncat cafea pe cortul PMP: ”Ce a fost și ce a ajuns, săracul”

Traian Băsescu reacționează după apariția în online a unui video cu Ilie Năstase care aruncă niște cafea pe cortul electoral PMP, cu chipul fostului președinte. Năstase a avut și el replică.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.04.2019, 22:22

Ilie Năstase aruncă niște cafea pe chipul lui Traian Băsescu de pe un cort electoral al PMP Vezi și

Traian Băsescu reacționează după apariția în online a unui video cu Ilie Năstase care aruncă niște cafea pe cortul electoral PMP, cu chipul fostului președinte. Năstase a avut și el replică.

”E contradicţia asta: ce a fost şi ce a ajuns, săracul”, a spus Traian Băsescu, după ce a văzut imaginile.

Înregistrarea video de 12 secunde îl arată pe Ilie Năstase aruncând cafea pe chipul lui Traian Băsescu de pe un cort electoral al PMP amplasat în Piața Victoriei din București.

”Mi-e dificil să comentez şi nu vreau să jignesc public, dar vă puteţi imagina ce poţi gândi despre un asemenea om. Dumnezeu cu el!”, a mai spus Traian Băsescu.

Reacția lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a replicat într-o postare pe Facebook.

”Mă bucur că am oameni care m-au jignit în presă şi pe Facebook pentru cortul Băsescu, precum şi oameni care au fost ceva mai indulgenţi (ca să nu spun că au apreciat). Povestea corturilor electorale e simplă – hai să fim cu toţii sinceri – mă refer la politicieni: câte semnături aţi strâns în corturi? De ce erau majoritatea închise? Mascau cumva publicitatea electorală în cele mai bune zone pentru panotajul publicitar? Dacă erau pentru strâns semnături, de ce nu s-au demontat după ce aţi depus listele la BEC? De ce stau pe trotuare, că oamenii să fie obligaţi să iasă în carosabil, că nu mai e loc pentru trafic pietonal? S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloş, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tăriceanu, sau oricine…”, a scris Ilie Năstase.

Fostul mare tenismen este candidat la Alegerile Europarlamentare din partea UNPR.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu despre Ilie Năstase, care a aruncat cafea pe cortul PMP: ”Ce a fost și ce a ajuns, săracul”