Antena Meniu Search
x

Victor Ponta: "Avem toţi datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria"

Victor Ponta, liderul Pro România, a precizat, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, că vorbeşte despre un guvern care nu mai există.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.10.2019, 12:03

- Observator.tv

Victor Ponta, liderul Pro România, a precizat, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, că vorbeşte despre un guvern care nu mai există.

El a precizat că trebuie dat jos chiar astăzi şi înlocuit cu un guvern "foarte bun, cum a fost guvernul Năstase sau Ponta".

Ponta: "Avem toţi datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria"

Victor Ponta a declarat că moţiunea este una ciudată, dar a precizat că toţi parlamentarii Pro România vor vota moţiunea.

"Vreau să vă spun că este o moţiune ciudată. Nu am auzit niciodată ca un premier să sune o sută de parlamentari să le spună că vor fi miniştri. Nouă ne dă trei. Dacă nu trece moţiunea, doamna dăncilă trebuie să facă o minune biblică. Trebuie să facă o sută de miniştri. Iar Apostulul Mihai vă va jura că doamna Dăncilă este o rudă din Videle a Mântuitorului şi poate să facă 100 de miniştri, cu siguranţă, nu e ceva imposibil. Am aflat că mâine se dau 7 miliarde, Eugen e generos de felul lui, ziceţi cât vreţi şi dă. Singurul om generos însă în care am încredere este domnul Arsene. Ăsta când zice că ia, ia. Aşa a zis Parchetul, nu eu. Vă daţi seama dacă i-a plătit vacanţele domnului Dragnea şi vedeţi ce bine i-a fost. Acum plăteşte voturile doamnei Dăncilă, sper să nu îi fie la fel de bine. Şi pentru că vorbim de recunoştinţă am aflat că sunt un om foarte rău de la doamna Dăncilă. Vreau să o confirm, chiar sunt un om rău că am pus-o pe listă în 2014 ca europarlamentar, dar cred că un alt om rău, domnul Dragnea, a pus-o chiar prim-ministru şi a fost mai rău decât mine. Să nu aveţi nevoie de recunoştinţa doamnei Dăncilă, că păţiţi ca Dragnea. Deci, vă rog frumos să nu vă fie datoare pentru că îşi plăteşte datoriile. Avem toţi datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria şi ne afectează pe toţi. Dacă nu îl îngropăm azi, îl vor îngropa alegerile", a precizat Ponta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri politice » Victor Ponta: "Avem toţi datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria"