Antena Meniu Search
x

Victoria Nuland este aşteptată la Bucureşti săptămâna viitoare

Asistentul secretarului de stat al SUA Victoria Nuland va sosi la Bucureşti săptămâna viitoare în cadrul unui turneu european

Asistentul secretarului de stat al SUA Victoria Nuland va sosi la Bucureşti săptămâna viitoare în cadrul unui turneu european

Potrivit Mediafax, adjunctul secretarului de Stat pentru Europa şi Eurasia al SUA, Victoria Nuland, urmează să vină la Bucureşti săptămâna viitoare, la un de la precedenta vizită.Aceleaşi surse au precizat că Nuland se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.Vizita la Bucureşti a oficialului SUA face parte dintr-un turneu în regiune.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că va avea o discuţie cu asistentul secretarului de stat al SUA Victoria Nuland, când aceasta va veni în România. "Cu siguranţă când va veni, voi avea o discuţie cu doamna Nuland şi va fi un lucru foarte bun fiindcă deja am putea să intrăm în anumite detalii", a spus Iohannis.

La afirmaţia moderatorului că Victoria Nuland a criticat în repetate rânduri corupţia din România ,arătând că aceasta pune practic în pericol securitatea naţională, Iohannis a replicat "Exact lucrul pe care l-am spus deja de două ori astăzi, sunt perfect de acord cu acea evaluare".

Precedenta vizită a adjunctului secretarului de Stat Victoria Nuland a avut loc în perioada 10-11 ianuarie 2014, în cadrul unui turneu european.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri politice » Victoria Nuland este aşteptată la Bucureşti săptămâna viitoare