Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă: "Domnul Klaus Werner Iohannis ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns"

Viorica Dăncilă s-a declarat deranjată de modul în care președintele Klaus Iohannis i-a pronunțat numele, în conferința de presă susținută ieri la sediul PNL. "Are impresia că dacă este aşa, înalt cât un brad, poate să-şi permită să-i jignească pe ceilalţi”, a declarat liderul social-democrat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.11.2019, 22:15

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă susține că președintele dă dovadă de aroganță - captură video Antena 3

Viorica Dăncilă s-a declarat deranjată de modul în care președintele Klaus Iohannis i-a pronunțat numele, în conferința de presă susținută ieri la sediul PNL. "Are impresia că dacă este aşa, înalt cât un brad, poate să-şi permită să-i jignească pe ceilalţi”, a declarat liderul social-democrat, care insistă în continuare pentru o dezbatere.

"Domnul Klaus Werner Iohannis ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns. (...) Pentru a intra în turul doi, în spatele meu au fost 2 milioane de voturi. Prin ceea ce face, prin ceea ce spune candidatul Iohannis îi sfidează, îi sfidează şi pe români. Dânsul nu vrea o dezbatere, vrea un monolog", a spus Viorica Dăncilă, joi seară, la Antena 3.

Candidata la prezidențiale a Partidului Social Democrat l-a acuzat pe președintele în funcție de "aroganţă” şi "autosuficienţă”, dar şi de "discurs extremist”.

"Domnul preşedinte are o răfuială personală, dar dânsul nu vine în faţa românilor să vorbească despre lucrurile pe care românii le aşteaptă din partea preşedintelui. Am văzut un preşedinte care efectiv vrea să ducă în derizoriu aceste alegeri, un preşedinte care se vede reales”, a mai spus Dăncilă. 

Dăncilă: "M-a deranjat aroganţa şi autosuficienţa candidatului Iohannis"

"Îi este frică să nu dea socoteală românilor pentru ceea ce a făcut în cinci ani, pentru modul în care i-a tratat şi i-a dispreţuit pe români. (...) Cred că nu înţelege ce înseamnă să fii preşedintele unei ţări nici după cinci ani de zile. [...] Oamenii trebuie să facă diferenţa când ne văd pe amândoi în această confruntare. (...) Ceea ce face acum domnul Iohannis este văzut şi în alte ţări, este criticat şi în alte ţări​", a mai spus candidatul PSD.

Totodată, Dăncilă s-a arătat deranjată de "modul" în care preşedintele i-a pronunţat numele, faptul că foloseşte sintagme precum "PSD-ul” sau "pesediştii”, dar "mai puţin numele contracandidatului”, precum şi "faptul că are impresia că dacă este aşa, înalt cât un brad, poate să-şi permită să-i jignească pe ceilalţi".

"M-a deranjat modul în care a pronunţat numele. M-a deranjat faptul că de fiecare dată foloseşte PSD-ul, pesediştii, dar mai puţin numele contracandidatului. M-a deranjat aroganţa şi autosuficienţa candidatului Iohannis, faptul că are impresia că dacă este aşa, înalt cât un brad, poate să-şi permită să-i jignească pe ceilalţi. Eu cred că această abordare este deranjantă nu numai pentru mine, cred că pentru foarte mulţi români. Acest mod de a te privi de sus cu multă superioritate. Dacă contracandidatul şi-l priveşte cu atâta superioritate, îmi dau seama cum îi priveşte pe români, pe oamenii de rând, care au speranţe, care au nevoi şi aşteaptă o altă abordare din partea preşedintelui României", a mai spus Viorica Dăncilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă: "Domnul Klaus Werner Iohannis ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns"