Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă a votat: "Am fost 9 ani la Bruxelles, ştiu cum merg lucrurile acolo"

Premierul Viorica Dăncilă a votat în Bucureşti, pentru alegerile parlamentare.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 13:19

Premierul îşi doreşte o echipă care să meargă la Bruxelles pentru a ne reprezenta corect
Viorica Dăncilă a votat în Bucureşti pentru alegerile europarlamentare - Hepta

Premierul Viorica Dăncilă a votat în Bucureşti, pentru alegerile parlamentare.

Viorica Dăncilă a fost obligată să aştepte mai multe minute la coadă, pentru a vota, dar a profitat de ocazie pentru a se întreţine cu mai multe femei, printre care şi una care i-a transmis că "vă iubesc".

Viorica Dăncilă a petrecut foarte puţin timp în cabina de vot, pentru că a refuzat să voteze pentru referendumul pe justiţie.

Premierul a precizat că "eu iniţial am spus că voi vota la referendum, dar intervenţiile preşedintelui Klaus Iohannis din ultimele zile m-au făcut să mă răzgândesc. Cred că a politizat întreaga poveste şi asta m-a determinat să nu votez la referendum. Din păcate cred că domnul Iohannis trebuia să fie preşedintele tuturor, iar dânsul a ales să se poziţioneze în favoarea partidului care îl susţine".

Despre alegerile europarlamentare, Viorica Dăncilă a spus că "am votat pentru a fi reprezentaţi de oameni care să nu meargă acolo pentru a da socoteală ci care să meargă acolo pentru a reprezenta România. Eu cred în România, cred în români şi cred că o reprezentare demnă este tot ceea ce îşi doresc românii. A fi un bun român nu înseamnă neapărat a fi un bun european. Eu am fost nouă ani şi ştiu cum merg lucrurile".

În legătură cu prezenţa masivă de la vot, Viorica Dăncilă a precizat că "este foarte bine că oamenii vor să participe la vot. Îndemn românii să vină la vot".

Viorica Dăncilă nu a ezitat să se laude cu activitatea ei de la Bruxelles spunând că "am depus peste 100 de amendamente numai pe politica agricolă comună şi, în general, am reprezentat România cu foarte multă corectitudine, drept dovadă că am fost aleasă ca cea care a reprezentat România cel mai bine în Parlamentul European".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă a votat: "Am fost 9 ani la Bruxelles, ştiu cum merg lucrurile acolo"