Meniu
Search
x

Vlad Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar în Sectorul 5. A promis că va continua proiectele tatălui său

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a anunţat că va candida la Primăria Sectorului 5. Piedone jr a promis că va face tot posibilul pentru a continua proiectele demarate de tatăl său.

De Redactia Observator la 16.05.2022, 15:33

Vlad Popescu Piedone este pregătit să preia conducerea Primăriei Sectorului 5 după ce tatăl său a fost arestat în Dosarul "Colectiv". Vlad Piedone a anunţat că va candida la funcţia de primar şi le-a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut pe tatăl său după ce acesta şi-a aflat sentinţa.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit în faţa penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.red. – susţinerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubeşte. Noi îl iubim în continuare şi vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus (n.red. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învăţat de la el o lecţie pe care a spus-o şi cetăţenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face şi eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil şi voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe", a declarat Vlad Popescu Piedone pentru RomâniaTV.

Cristian Popescu Piedone, 4 ani de închisoare cu executare în Dosarul "Colectiv"

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în Dosarul "Colectiv". Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa definitivă în dosarul Colectiv. Procesul se afla în faza de apel din 2019, când au fost pronunţate pedepsele în primă instanţă. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare, jumătate față de pedeapsa din primă instanță.

Sentinţe finale în Dosarul Colectiv

  •     Cristian Popescu Piedone - 4 ani cu executare
  •     Alin George Anastasescu (patron club) - 11 ani și 8 luni cu executare
  •     Costin Mincu (patron club) - 8 ani cu executare
  •     Paul Gancea (patron club) - 6 ani și 4 luni cu executare
  •     Viorel Zaharia (pirotehnist) - 6 ani și 10 luni cu executare
  •     Marian Moise (pirotehnist) - 6 ani și 10 luni cu executare
  •     Cristian Niţă, Director firme artificii - 2 ani si 6 luni
  •     Antonia Radu (pompier) - 8 ani și 8 luni cu executare
  •     George Matei (pompier) - 8 ani și 8 luni cu executare

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Vlad Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar în Sectorul 5. A promis că va continua proiectele tatălui său