Antena Meniu Search
x

Video Top 5 cele mai scumpe preparate din lume. Cum arată burgerul de 5.000 de dolari

Imaginația bucătarilor tinde să nu aibă limită de gust, dar nici de prețuri. Iată cum arată preparatele culinare ridicate la rang de artă, devenite celebre în lume.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 12.07.2022, 14:41

Vezi și

Cea mai scumpă omletă din lume

Topul extravaganțelor culinare începe cu cea mai scumpă omletă din lume. Deasupra omletei se pun 280 de grame de caviar în valoare de 650 de dolari. Restul ingredientelor includ ouă, un homar întreg, smântână și arpagic, care însumează 2.000 de dolari.

Cel mai scump burger din lume

Fleur Burger este denumirea celui mai scump burger din lume, ce conține sos de trufe și foie gras, fiind servit alături de o sticlă de vin roşu din anul 1995. Acesta costă nu mai puțin de 5.000 de dolari.

Pe acelaşi subiect

Cel mai scump covrig din lume

În continuare, aflăm că există și cel mai scump covrig din lume.Acesta conține topping-uri în valoare de 1.000 de dolari precum brânză cu trufe albe, jeleu infuzat cu fructe de goji și frunzulițe din aur comestibil.

Cea mai scumpă pizza din lume

Cea mai scumpă pizza din lume valorează 2.000 de dolari și trebuie comandată cu minimum două zile înainte deoarece atât durează să fie adunate toate ingredientele folosite și lăsarea aluatului la dospit. Printre ingrediente se numără frunze din aur comestibil de 24 de karate din Ecuador, caviar din Marea Caspică, trufe din Franța, foie gras și brânză albastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Reţete » Top 5 cele mai scumpe preparate din lume. Cum arată burgerul de 5.000 de dolari