Antena Meniu Search
x

(P) Ești un începător în ale prăjiturilor și patiseriei? Acestea sunt ustensilele de care ai nevoie

Coacerea este una dintre micile plăceri ale vieții - a fi capabil să faci ceva pentru tine (și pentru alții) poate aduce un mare sentiment de satisfacție, și nu trebuie să fii un expert pentru a experimenta acest lucru. Dacă aveți în vedere gătitul și patiseria ca fiind ceva ce ați dori să încorporați în viața de zi cu zi, o idee bună ar fi să vă uitați mai întâi la ustensilele de copt de care veți avea nevoie.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 13:23

Nu trebuie neapărat să cheltuiți mulți bani pentru a începe să coaceți, dar este nevoie de un echipament bun. Din fericire, suntem aici pentru a vă ajuta și, împreună, vom arunca o privire asupra ustensilelor de copt esențiale și necesare, care vor fi un mare plus pentru bucătăria dvs.

Termometru de monitorizare a cuptorului

Atunci când vorbim despre ustensilele de copt, unul dintre cele mai importante lucruri este, fără îndoială, un termometru pentru cuptor, care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai pentru a coace. Termometrul de control al cuptorului este un accesoriu excelent pentru kitul de copt pentru începători, deoarece vă permite să obțineți citiri rapide și precise ale temperaturii cuptorului.

Cântar electronic pentru alimente

Dacă intenționați să vă ocupați serios de coacere și vă întrebați care sunt unele dintre instrumentele necesare pentru coacere, luați în considerare un cântar electronic multifuncțional. Este foarte important să puteți măsura cu exactitate ingredientele pe care le folosiți, iar cu acest instrument de copt, nu va trebui să vă luptați niciodată cu presupunerile. Un cântar electronic are senzori de înaltă precizie și are o capacitate de 5 kg de obicei. Este destul de compact, astfel încât puteți depozita un cântar electronic cu ușurință în dulapul din bucătărie. Și datorită funcției TARE, puteți cântări cu ușurință toate ingredientele într-o singură oală inox.

Mixer de mână digital cu mai multe viteze

Un kit de coacere pentru începători ar trebui să includă un mixer de mână de calitate pe care să îl puteți utiliza în orice oală inox. De fapt, un mixer poate fi considerat unul dintre cele mai bune 10 instrumente de copt. După cum vă puteți da seama deja din numele său, acest mixer de mână va fi ideal nu numai pentru a bate o cremă delicioasă, ci și pentru a frământa acele tipuri de aluaturi dificile. Căutați-l cu următoarele caracteristici: Un mâner cu prindere anatomică, astfel încât mâinile dvs. să nu obosească în timp ce pregătiți ingredientele. De asemenea, cu funcția de pornire ușoară, prin care viteza selectată este atinsă treptat, evitându-se astfel împrăștierea ingredientelor peste tot. Un mixer este unul dintre cele mai importante lucruri de care aveți nevoie pentru coacere. Cantitatea de caracteristici pe care o obțineți cu modelul de mixer va satisface orice brutar începător, dar și pe cei care sunt mai pretențioși. Nu există nicio îndoială că acest instrument poate fi considerat ca fiind unul dintre instrumentele de copt necesare și că poate fi utilizat în orice bol sau oală inox.

Set de covorașe din silicon

Lista dvs. de materiale de bază pentru copt ar trebui să includă și un covoraș de copt din silicon - un covoraș de copt din silicon de bună calitate este unul dintre instrumentele de copt care vă poate ajuta cu adevărat. Aceasta este o alternativă grozavă la ungerea tăvii, deoarece nu adăugați toate acele calorii suplimentare din grăsime. În plus, nu va trebui să vă curățați tăvile la fel de des. Setul de foi de copt din silicon poate fi găsit combinat de două foi de silicon profesional de calitate alimentară cu un miez din fibră de sticlă, concepute pentru a rezista la temperaturi de până la 232°C.

Sucitor clasic

Gândiți-vă la ustensilele de copt, cele simple. De exemplu, un sucitor, care este una dintre ustensilele de copt indispensabile. Sucitorul este un instrument de calitate, ceea ce înseamnă că este extrem de robust. Nu are o duzină de funcții diferite, dar nici nu este nevoie - vă va ajuta să vă rulați aluatul, în mod consecvent și precis, și asta este suficient. Doar scoateți aluatul din orice oală inox și pregătiți-l pentru orice tip de biscuiți sau prăjitură cu un sucitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Reţete » (P) Ești un începător în ale prăjiturilor și patiseriei? Acestea sunt ustensilele de care ai nevoie