Antena Meniu Search
x

Alexandru Rafila, apel la vaccinare: Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea deceselor

Alexandru Rafila scrie, într-un mesaj postat pe Facebook, sâmbătă seară, că este nevoie de o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei. Medicul face apel la vaccinare şi la respectarea măsurilor de protecţie pentru a fi depăşită criza sanitară, însă se referă şi la criza politică, cerând ”solidaritate naţională”.

de Redactia Observator

la 23.10.2021, 22:52

Alexandru Rafila, apel la vaccinare: Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea deceselor
Alexandru Rafila, apel la vaccinare: Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea deceselor - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Deputatul PSD spune că mai mult ca oricând, pentru români e important să fie toți împreună.

„Este un moment crucial, dar sper să încheiem aceste momente de criză - sanitară și politică - cât mai repede. Cred că este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România, o solidaritate națională care să implice două lucruri extrem de importante: vaccinarea și înțelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort”, scrie Alexandru Rafila pe Facebook.

Rafila este de părere că măsurile care vor fi stabilite pentru reducerea transmiterii trebuie nu doar trebuie respectate, ci și să încercăm să-i convingem pe cei din jurul nostru să le aplice.

„Dacă această lună va fi încununată de succes, o să putem sărbători pe 1 decembrie Ziua Națională în condiții mult mai bune”, mai spune Rafila.

Pe acelaşi subiect

Record de vaccinare cu prima doză

Peste 90 de mii numai astăzi au făcut prima doză, un record al pandemiei. Printre ei sunt şi foarte mulţi copii şi adolescenţi care vor să stea mai mult la şcoală sau afară. Specialiştii au calculat, dacă se menţine rata de vaccinare din ultimele zile, în mai s-ar putea atinge imunitatea în masă.

Maratonul de vaccinare din Bucureşti continuă până luni, la ora 08.00, cele şase centre  -  de la Romexpo, Circul Metropolitan, Clubul Seniorilor, Liberty center/Sf. Andrei , Palatul Copiilor şi Biblioteca Naţională -  fiind deschise non-stop.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sanatate » Alexandru Rafila, apel la vaccinare: Este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea deceselor