Antena Meniu Search
x

Alte 91 de cazuri de infectare cu tulpina Omicron, confirmate în România. Numărul total al cazurilor a ajuns la 183

Alte 91 de cazuri de infectare cu tulpina OMICRON au confirmate în ultimele două zile de specialişti, astfel încât numărul total al cazurilor a ajuns la 183. Pacienţii confirmaţi au între 0 şi 80 de ani, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 20:26

Alte 91 de cazuri de infectare cu tulpina OMICRON, confirmate în România. Numărul total al cazurilor a ajuns la 183
- Mediafax Foto / Alex Nicodim via Hepta

”În ultimele 2 zile, Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" şi INCDMM "Cantacuzino" au confirmat încă 91 cazuri noi de infectare cu tulpina OMICRON a virusului Sars-Cov-2”, a transmis, miercuri seară, Ministerul Sănătăţii. Sursa citată a precizat că este vorba despre 46 de bărbaţi şi 45 de femei cu vârste cuprinse între 0 ani şi peste 80 de ani din municipiul Bucureşti şi judeţele Braşov, Mureş, Constanţa, Harghita, Ilfov, Sibiu, Tulcea, Argeş, Călăraşi, Maramureş, Călăraşi, Caraş Severin, Prahova, Satu-Mare, Timişoara.

”Un număr de 9 persoane au istoric de călătorie în Marea Britanie, Italia şi Portugalia, iar 40 sunt nevaccinate anti-COVID 19”, a transmis Ministerul Sănătăţii. Sursa citată a precizat că numărul cazurilor de infectare la nivel naţional cu varianta OMICRON a virusului Sars-Cov-2 se ridică la 183.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » Alte 91 de cazuri de infectare cu tulpina Omicron, confirmate în România. Numărul total al cazurilor a ajuns la 183