Antena Meniu Search
x

O asistentă din Wuhan rupe tăcerea despre coronavirus: '90.000 de oameni sunt infectaţi'

O asistentă din Wuhan a postat online un videoclip în care a explicat că vrea să spună adevărul despre coronavirus şi că, în realitate, peste 90.000 de oameni sunt deja infectaţi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.04.2020, 13:12

O asistentă din Wuhan rupe tăcerea despre coronavirus
O asistentă din Wuhan rupe tăcerea despre coronavirus - Daily Mail

O asistentă din Wuhan a postat online un videoclip în care a explicat că vrea să spună adevărul despre coronavirus şi că, în realitate, peste 90.000 de oameni sunt deja infectaţi.

Potrivit datelor oficiale, peste 2000 de oameni au fost infectaţi cu coronavirus la nivel mondial, iar 56 şi-au pierdut viaţa în China.

De cealaltă parte, asistenta de la un spital din Wuhan a declarat într-un videoclip devenit viral, astăzi, că în realitate numărul celor infectaţi este mult mai mare, iar datele statistice sunt falsificate de guvernul chinez.

'Sunt în zona în care infecţia cu coronavirus a început. Sunt aici să spun adevărul. În acest moment, în provincia Hubei, inclusiv zona oraşului Wuhan, există aproximativ 90.000 de persoane infectate cu coronavirus', a declarat asistenta.

Pe acelaşi subiect

În ciuda faptului că reprezentanţii guvernului au anunţat că toate datele vor fi comunicate în mod transparent, oamenii se plâng că anumite clipuri video în care apar victime ale virusului periculos au fost şterse de pe reţelele sociale.

Clipul video în care asistenta din Wuhan explică cum se răspândeşte virusul a fost vizualizat de peste două milioane de persoane pe YouTube.

'Aş vrea să transmit tuturor celor care văd acest clip video să nu iasă afară. Nu mergeţi la petreceri, nu mergeţi la restaurant', a mai explicat asistenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sanatate » O asistentă din Wuhan rupe tăcerea despre coronavirus: '90.000 de oameni sunt infectaţi'