Antena Meniu Search
x

Autobuzele din București, dezinfectate pentru a preveni gripa

Şi cum în colectivitate virusul se transmite cel mai repede, autorităţile iau măsuri speciale. Autobuzele din Capitală, dar şi din alte oraşe ale ţării nu mai fac curse fără să fie dezinfectate cu atenţie înainte.

de Redactia Observator

la 05.02.2019, 19:27

Vezi și

Şi cum în colectivitate virusul se transmite cel mai repede, autorităţile iau măsuri speciale. Autobuzele din Capitală, dar şi din alte oraşe ale ţării nu mai fac curse fără să fie dezinfectate cu atenţie înainte. Astfel, zecile de mii de oameni care circulă zilnic cu mijloacele de transport în comun sunt mai feriţi în faţa riscului de îmbolnăvire. 

Sunt peste 100 de autobuze care se retrag la Depoul Alexandrei din Capitală. Luni seară, fiecare în parte a fost dezinfectat cu o soluţie specială.

În plină epidemie de gripă, nicio maşină nu mai iese pe traseu altfel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, reprezentanții Societăţii de Transport Bucureşti speră să prevină răspândirea gripei.

Specialiştii recomandă ca în momentul în care urcăm sau coborâm din mijloacele de transport în comun să folosim geluri sau chiar şerveţele umede dezinfectante, asftel evităm o posibilă contaminare cu virus gripal.

Spirtul ori măştile de protecţie sunt şi ele metode de protecţie în faţa virusului.  Cu toate acestea, mulţi călători nu respectă nici regulile elementare într-o astfel de situaţie. 

Şi la Constanţa sau la Iaşi, autorităţile dezinfectează mijloacele de transport în comun. Astfel de măsuri speciale se vor lua până când numărul îmbolnăvirilor va începe să scadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » Autobuzele din București, dezinfectate pentru a preveni gripa