Antena Meniu Search
x

Video Campanie inedită de vaccinare în Mureș. Cei care se imunizează vor fi copiloți la un raliu de curse

Te vaccinezi şi trăieşti experienţa unică a unui raliu de curse. Este o nouă campanie inedită, intitulată "Vaccinare în viteza a şasea", ce are loc în judeţul Mureş. Iubitorii de adrenalină şi motorsport au şansa unică în viaţă de a fi copiloţi pentru cei mai cunoscuţi piloţi de curse din România. Campionul național de raliuri și viteză în coastă, Mihai Leu, este primul care s-a alăturat campaniei şi care îi va introduce pe cei imunizaţi în cursa vieţii lor. 

de Sorin Tanţoş

la 18.06.2021, 17:36

Vezi și

Aşa începe o experienţă unică în viaţă. După o cursă la viteze de peste 200 de km pe oră, alături de un campion, senzaţia poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Pe acest principiu au mers toţi cei care au venit la campania de imunizare "Vaccinare la viteza a şasea". Şi nu au regretat nicio secundă.

Mara Togănel, prefect Mureș: Pot să vă spun că este o senzaţie unică. Am trăit-o o dată în viaţă şi cu siguranţă mâine şi poimâine voi mai fi prezentă. Îi aşteptăm pe toţi târgumureşenii să simtă ce am simţit şi eu.

Mihai Leu, campion naţional de raliuri: Maşinile sunt, normal, foarte sigure. Trebuie doar să ai încredere. Eu cred că dacă toată lumea ar înţelege asta şi s-ar vaccina am trece mai repede peste perioada asta dificilă.

Cei care s-au vaccinat au putut opta între o tură pe circuit sau o tură cu o maşină de drift

Printre piloţii de drift prezenţi la eveniment se numără şi Alice Ene, cel mai tânăr pilot profesionist de drift din lume. Tânăra are 14 ani, conduce de la 8 ani, iar drift a învăţat să facă de la 11 ani. Acum a vrut să le ofere şi altora o porţie de adrenalină.

Alice Ene, cel mai tânăr pilot de drift: Mi se pare o iniţiativă foarte bună. Adică pentru oamenii care sunt şi ei curioşi să afle şi ei cum e la drift sau în motorsport.

Norris Măgeanu președintele Federației Române de automobilism: Suntem aici cu aproape 20 de piloţi din toate disciplinele federaţiei. Sunt şi sportivi de drift şi maşini de formulă. Sunt şi maşini tip GT, sunt şi maşini viteză în coastă care au răspuns invitaţiei noastre.

Campania are loc pe 17 și 18 iunie, între orele 10.00 şi 20.00 în localitatea Cerghid, iar serul folosit pentru imunizare este Johnson&Johnson .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Sanatate » Campanie inedită de vaccinare în Mureș. Cei care se imunizează vor fi copiloți la un raliu de curse