Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Curs online gratuit pentru viitorii părinți, transmis live pe Internet de ASSMB

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București organizează ”Școala Părinților”, un curs gratuit destinat viitorilor părinți, care este Live pe Facebook. Cursul este transmis luni, începând de la ora 16.00.

de Redactia Observator

la 30.03.2020 , 16:12

Cursanți la Școala Părinților
Școala Părinților, un curs online gratuit, oferit Live de ASSMB, luni, la ora 16.00 - ASSMB
  • Cursul era organizat la Maternitatea Giulești.
  • Din cauza restricțiilor, e organizat acum online.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București organizează ”Școala Părinților”, un curs gratuit destinat viitorilor părinți, care este Live pe Facebook.

Cursul este transmis luni, începând de la ora 16.00.

Live, urmăriţi "Şcoala Părinţilor":

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vă prezentăm informarea ASSMB:

Echipa ASSMB (@Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București) vine în întâmpinarea viitorilor părinți, cu un curs LIVE ONLINE GRATUIT!

”Școala Părinților” este probabil cel mai cunoscut curs gratuit de puericultură, care se desfășoară de foarte mulți ani în maternitățile din București. Credem că este greu de găsit vreun părinte care să nu fi participat la cel puțin un modul al acestui curs.

Luni  30.03.2020, ora.16.00, vom începe acest curs LIVE ONLINE GRATUIT, chiar cu echipa de specialiști care a ținut cursul până acum în maternitatea Giulești (@Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sîrbu)!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sanatate » Curs online gratuit pentru viitorii părinți, transmis live pe Internet de ASSMB