Antena Meniu Search
x

Mărturia unui medic infectat cu SARS-CoV-2 la 2 luni după ce s-a vaccinat cu ambele doze de Pfizer: ”Nu se compară!”

Vlad Braga, medic specialist în chirurgia generală a povestit despre infectarea cu SARS-CoV-2 după imunizarea cu schema completă. Medicul s-a infectat la 2 luni după ce a fost vaccinat cu ambele doze de Pfizer și transmite că vaccinul te protejează de o formă severă a bolii.

de Redactia Observator

la 29.04.2021, 12:33

Mărturia unui medic infectat la 2 luni după ce s-a vaccinat cu ambele doze de Pfizer: ”Nu se compară!”
Vlad Braga - Facebook / RO- Vaccinare
  • Vlad Braga s-a infectat cu SARS-CoV-2 la 2 luni după imunizarea cu Pfizer
  • Medicul a povestit că simptomele au durat 3 zile: ”Am avut dureri de cap și nu am avut gust și miros.”
  • După 7 zile, rezultatul testului Covid-19 a fost negativ.

Mesajul medicului a fost publicat pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

„La 2 luni după ce m-am vaccinat cu serul produs de PfizerBioNTech, m-am infectat cu virusul SARS-CoV-2. Am ales să mă vaccinez ca să îmi protejez mai mult familia și m-a ferit să nu fac o formă severă. Precum au arătat și studiile, vaccinul nu ne protejează neapărat împotriva infectării, dar mai degrabă ne protejează să nu facem o formă severă a bolii.

Într-o dimineață m-am trezit cu o durere de cap și în aceeași zi nu am mai simțit același gust al cafelei. Am zis să fac un test rapid de antigen, iar rezultatul a fost pozitiv. Am intrat în carantină 14 zile, izolându-mă de familie. Am luat decizia asta ca să fie bine pentru ei, dar a fost dificil să îmi văd soția și băiețelul de un an doar pe telefon. Nu se compară.

Doar 3 zile au durat simptomele în care am avut dureri de cap și nu am avut gust și miros. În a șaptea zi am făcut un test COVID-19 și a ieșit negativ. După cele 14 zile necesare, am ieșit din izolare, iar în dimineața următoare mi-am început activitatea la centrul de vaccinare.

Pe acelaşi subiect

Am zis să încerc să ajut cât pot, să pun umăr la umăr, să treacă această perioadă grea, plină de încercări.”  a mărturisit Vlad Braga, medic specialist chirurgie generală.

O singură doză de vaccin pentru Covid-19 poate reduce transmiterea virusului cu până la jumătate, conform unui studiu realizat de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » Mărturia unui medic infectat cu SARS-CoV-2 la 2 luni după ce s-a vaccinat cu ambele doze de Pfizer: ”Nu se compară!”