Antena Meniu Search
x

Mesajul unui medic din Timișoara pentru cei care caută motive să nu se vaccineze: ”Eu am o listă de așteptare pe care se află vieți, nu aberații”

Medicul Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, a transmis un mesaj pe Facebook celor care încă refuză să se vaccineze împotriva Covid-19, pe care îi acuză de egoism și iresponsabilitate. ”Ştiu că aveţi o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreţi să vă vaccinaţi, dar şi eu am o listă … DE AŞTEPTARE. Mai lungă decât a voastră”, a scris medicul din Timișoara.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.09.2021, 19:17

Un medic urmărește semnele vitale ale unui pacient bolnav de Covid
Mesajul unui medic din Timișoara pentru cei care caută motive să nu se vaccineze: ”Eu am o listă de așteptare pe care se află vieți, nu aberații” - Profimedia Images

Medicul Amin Zahra afirmă că este sufocat de ambulanţele care vin necontenit la spital, cu câte doi pacienţi odată, mulţi dintre ei sub 50 de ani, fără a mai avea locuri pentru ei. ”Nu mai bine staţi la coadă la un centru de vaccinare, decât să staţi cu zilele în UPU aşteptând un pat?”, afirmă medicul.

”Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinaţie între furie şi tristeţe”, a scris, pe Facebook, medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.   

Medici sufocați în UPU de numărul mare de pacienți Covid

Acesta afirmă că, în 20 de minute cât a stat în UPU pentru un consult, a fost ”sufocat” şi nu de la mască.  

Pe acelaşi subiect

”M-am simţit sufocat şi nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienţi care îşi aşteaptă un pat, pe orice secţie…Sufocat de ambulantele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienţi deodată şi ce este şi mai trist că o parte bună din aceşti pacienţi care vin, au sub 50 de ani! Ştiu că aveţi o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreţi să vă vaccinaţi, dar vreau să vă spun ceva, şi eu am o listă… DE AŞTEPTARE! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferenţa este că pe lista mea se află vieţi, în schimb, la voi, aberaţii”, a mai scris medicul.  

Municipiul Timișoara a depășit pragul de 5 cazuri la mia de locuitori

Pe cei care refuză vaccinarea și măsurile sanitare medicul îi acuză de egoism şi iresponsabilitate.  

”Să pariezi pe viaţa ta şi a altora, doar din orgoliu şi încăpăţânare şi să REFUZI să vezi realitatea. Zilnic mor sute de pacienţi, doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâţia oameni din cauza vaccinului şi tu, îmi spui că vaccinul omoară!!! (...) Nu mai bine staţi la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU aşteptând un pat?”, a mai afirmat medicul.  

Municipiul Timişoara a trecut de pragul de 5 cazuri la mia de locuitori, iar în ţară se înregistrează, pentru a treia zi consecutiv, peste 7.000 de cazuri noi.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sanatate » Mesajul unui medic din Timișoara pentru cei care caută motive să nu se vaccineze: ”Eu am o listă de așteptare pe care se află vieți, nu aberații”