Numărul persoanelor ucise de gripă a ajuns la 23. Românii se bazează tot pe tratamente băbeşti
În mai multe oraşe din ţară, autorităţile au decis ca niciun copil să nu intre la ore până când nu va fi verificat în centre de triaj. În acest timp, românii se bazează tot pe tratamentele mai mult sau mai puţin băbeşti.
În mai multe oraşe din ţară, autorităţile au decis ca niciun copil să nu intre la ore până când nu va fi verificat în centre de triaj. În acest timp, românii se bazează tot pe tratamentele mai mult sau mai puţin băbeşti. Sucurile de fructe, supa de pui, dar şi modul în care aerisim locuinţa se numără printre remediile despre care oamenii jură că funcţionează.
Vitamina C şi vitamina D sprijină sistemul imunitar să facă faţă diferitelor infecţii. Medicii ne recomandă să consumăm mai degrabă o portocală sau un măr.
Supa nutritivă de pui e de preferat unor mâncăruri grele.
Mai bine înlocuiţi picăturile de nas cu scorţioara sau cuişoarele. Sunt foarte bune decongestionante nazale şi respiratorii. Ajută la vasodilataţia bronhiilor şi calmează tusea. Şi purtarea măştilor sterile previne răspândirea virsului gripal.
Iar protejarea cu fularul e de folos pentru a nu inhala aer rece. Cât despre şerveţelele şi gelurile antibacteriene, specialiştii spun că nu oferă o protecţie împotriva virusului gripal.
Locuinţa trebuie aerisită de două ori pe zi preţ de zece minute. De asemenea, e un mit să încălzim în exces camera în care stăm. Temperatura optimă, spun medicii, este de 22-23 de grade Celsius. Trecerile de la cald la rece suprasolicită un organism deja slăbit.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰