Antena Meniu Search
x

Video Preşedintele CJ Hunedoara a mers cu camera ascunsă la spital şi s-a "deghizat" în pacient. Cum a fost tratat de medici

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, s-a dat drept pacient la UPU Deva. Ce a urmat este de-a dreptul revoltător. "Pacientul" Nistor a fost ţinut zeci de minute pe hol, în picioare, fără ca cineva să se ocupe de el. După această experienţă, preşedintele Consiliului Judeţean a izbucnit: "Ori ne schimbăm, ori plecăm. Sunt două variante."

de Redactia Observator

la 12.04.2022, 17:58

Vezi și

În ultima perioadă, tot mai mulţi bolnavi au reclamat felul în care sunt trataţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva. Zilele trecute, preşedintele Consiliului Judeţean a fost informat că la UPU se află un pacient în vârstă care așteaptă de mai bine de o oră și jumătate ca un medic să se ocupe de el. Aşa că, sătul de numărul mare de sesizări, Nistor s-a hotărât să meargă într-o vizită... sub acoperire, cu camera ascunsă.

Tratamentul primit de preşedintele CJ Hunedoara

„Pacientul” Nistor a primit fix același tratament. Adică, a aşteptat pe hol, în picioare 45 minute, timp în care, deși le-a spus asistentelor că se simte foarte rău și nu poate merge să-şi facă singur fișa de internare, nimeni nu l-a luat în seamă.

Laurenţiu Nistor, preşedinte Consiliul Judeţean Hunedoara: Această abordare trebuie să înceteze! Nu este posibil ca pacienții care ajung la „Urgență” să fie tratați în acest fel. Mesajul meu pentru personalul UPU este clar: ori își schimbă comportamentul, ori pleacă acasă!

După ce a aşteptat aproape o oră ca cineva din rândul personalului medical să îl preia, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara şi-a dezvăluit adevărata identitate. Angajaţii de la UPU Deva au fost băgaţi de urgenţă în şedinţă şi li s-a dat un ultimatum. 

Laurenţiu Nistor, preşedinte Consiliul Judeţean Hunedoara: Vreau ca în cel mai scurt timp, echipa din UPU să fie dată exemplu pozitiv. Investim milioane de euro în acest spital, în secții noi, în modernizări și dotări medicale. Este momentul ca întreg personalul să înțeleagă că atitudinea față de pacienți trebuie să se schimbe!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sanatate » Preşedintele CJ Hunedoara a mers cu camera ascunsă la spital şi s-a "deghizat" în pacient. Cum a fost tratat de medici