Antena Meniu Search
x

Curs valutar

52 de cazuri de coronavirus în România. Ultimii pacienți confirmați sunt 2 tineri

Al 51-lea caz de coronavirus a fost confirmat joi seară în România. Este vorba despre un tânăr șofer de TIR din Mureș, care s-a întors din Italia.

de Redactia Observator

la 12.03.2020 , 20:31

Medicii preiau un pacient de coronavirus Două noi cazuri de coronavirus au fost anunțate joi seară în România - Observator

Autoritățile au confirmat încă două cazuri de coronavirus joi seară, bilanțul crescând în România la 52 de persoane confirmate. Ultimii doi pacienți anunțați sunt un tânăr de 22 de ani din Mureș și o tânără de 33 dfe ani spitalizată în Cluj.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, al 52-lea caz din România este al unei tinere de 33 de ani, care s-a întors din Italia pe 10 martie. Ea lucrează la Trentino, de unde a revenit acasă.

Miercuri, ea s-a prezentat la spital acuzând dureri în gât. A fost internată la Spitalul din Cluj Napoca.

Articolul continuă după reclamă

Tot joi seară a fost confirmat al 51-lea caz de coronavirus în România. Este vorba despre un tânăr șofer de TIR din Mureș, care, de asemenea, s-a întors din Italia, unde a călătorit în perioada 4-6 martie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma confirmării cu coronavirus, tânărul de 21 de ani va fi transferat la Cluj-Napoca.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Sănătate » 52 de cazuri de coronavirus în România. Ultimii pacienți confirmați sunt 2 tineri