Antena Meniu Search
x

Ai 18 ani si vrei sa slabesti? Iata cum obtii rezultate imediate!

Varsta de 18 ani este extrem de critica pentru cei mai multi dintre oameni deoarece acum vrei sa arati bine, sa fii atractiv in ochii celor din jur, sa starnesti admiratie si sa petreci alaturi de prieteni fara sa fii stresat de kilogramele in plus.

de Redactia Observator

la 30.05.2019, 16:16

Varsta de 18 ani este extrem de critica pentru cei mai multi dintre oameni deoarece acum vrei sa arati bine, sa fii atractiv in ochii celor din jur, sa starnesti admiratie si sa petreci alaturi de prieteni fara sa fii stresat de kilogramele in plus, de celulita evidenta si de alte lucruri care te fac sa te simti inferior lor. Primul lucru, pe care foarte multi tineri il fac din dorinta de a pierde kilogramele in exces, este infometarea.

Desi este o metoda incercata de foarte multa lume, cu rezultate extrem de slabe, multi marturisind ca initial au dat jos cateva kilograme bune, pe care le-au pus iarasi la loc, totusi ea este in continuare in topul alegerilor celor ce vor sa slabeasca. Fie din nestiinta, fie din nepasare, acestia nu inteleg ca infometarea poate duce la instalarea unor probleme foarte grave de sanatate si ca este vital sa renunte la ea din start.

Afla cateva metode utile pentru a slabi intr-un mod sanatos!

Tinerii isi doresc corpuri frumoase, tonifiate, perfect modelate, in asa fel incat sa faca furori pe plaja sau la petreceri. Este imperios necesar sa inteleaga cum pot obtine ceea ce viseaza fara sa-si pericliteze sanatatea.

  • Sportul ramane esential in drumul catre pierderea kilogramelor in exces, iar acest lucru se poate face foarte usor, chiar si in intimitatea casei tale. Antrenamentele cu ajutorul aparatelor de fitness cardio de le decathlon.ro sunt ideale pentru ca tu sa pierzi in greutate, dar si pentru imbunatatirea starii de sanatate si pentru eliminarea stresului. Alte efecte ale acestor aparate sunt o imagine de invidiat a corpului, ameliorarea starilor depresive, cresterea stimei de sine;

  • Alimentatia nu trebuie uitata pentru ca merge mana in mana cu sportul. Nu manca decat sanatos, legume, fructe, cereale integrale, renunta la fast-food, desi ti se pare cea mai delicioasa mancare din lume. Incearca sa servesti mesele la ore fixe, sa nu rontai intre ele, sa ai 3 mese obligatorii si 2 gustari. Daca nu reusesti sa-ti faci un program de unul singur, nu uita ca exista specialisti in nutritie ce te pot ajuta in acest sens;

  • Bea cat mai multa apa, te poate face sa pierzi in greutate. Unele studii au demonstrat ca trebuie sa bei apa deoarece aceasta tine corpul in miscare si ca alimentele ingerate nu ar putea fi procesate corespunzator in lipsa ei. Apa este si un bun laxativ, regleaza temperatura corpului, sporeste elasticitatea pielii. Cand o bei, reusesti sa separi senzatia de foame de cea de sete;

Sfaturi pentru slabit
  • Schimba-ti stilul de viata si renunta sa mai mananci in oras fast-food sau alte alimente care nu-ti fac deloc bine pentru ca aduc si mai multe kilograme. Fa-ti unele mici placeri, dar fara exces! De exemplu, duminica poti savura cateva patratele de ciocolata, o prajitura mica sau o felie de pizza. Nu inseamna ca trebuie sa elimini toate placerile culinare. Nu uita sa gatesti mereu acasa. Poate parea banal ce citesti, dar sunt reguli clare, ce trebuie respectate cu strictete.

In concluzie, tine cont de aceste sfaturi si bucura-te de rezultate frumoase, dar nu uita ca aceasta problema nu se rezolva in trei zile, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare si cu chef de viata. Daca vrei sa obtii rezultate imediate, atunci incepe chiar de astazi sa slabesti!

surse foto: Shutterstock.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sanatate » Ai 18 ani si vrei sa slabesti? Iata cum obtii rezultate imediate!