Antena Meniu Search
x

Soţia lui Mihail Vlasov, confirmată cu coronavirus, a murit la Iaşi

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie, Mihail Vlasov, şi-a pierdut soţia din cauza COVID 19 şi se luptă el însuşi cu virusul într-un pat de spital. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 24.08.2020, 21:55

Sursa Foto: Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta Vezi și
  • Viviana Vlasov era medic de profesie.
  • Soţul Mihail Vlasov este şi el pozitiv.

Viviana Vlasov, soţia fostului șef al Camerei de comerț și industrie din Romania, a fost internată la spitalul de boli infecțioase din Iași timp de aproape 10 zile, fiind infectata cu noul coronavirus.

După câteva zile de spitalizare, deși părea că își revine femeia de 72 de ani, medic de profesie, nu mai reușea să respire fara suport așa a că fost dusa pe secția de terapie intensivă a Spitalului. Aproape o săptămână au incercat aici medicii sa ii salveze viața, însă fata succes. Duminică a piedut batatlia cu virusul. Deocamdată nu se știe să fi avut şi alte probleme de sanatate.

Și soțul ei, avocatul Mihail Vlasov, fostul șef al Camerei de Comerț și Industrie din România, este și el pozitiv la infectia cu SARS-CoV-2 și este acum internat într-un spital suport Covid din Iași. Starea lui este stabilă. 

În ultimii ani Mihail Vlasov a intrat in atentia publicului pentru acuzaţii de corupţie. A fost condamnat la aproape 6 ani de închisoare și a stat după gratii aproximativ 2 ani și jumătate, până în noiembrie 2017 când a fost eliberat. În prezent este din nou urmărit penal într-un alt dosar, tot de corupție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sanatate » Soţia lui Mihail Vlasov, confirmată cu coronavirus, a murit la Iaşi