Antena Meniu Search
x

Video Speak şi Ştefania îşi îndeamnă fanii la vaccinare într-un clip devenit viral. Nici melodia lui Carla's Dreams nu este întâmplătoare

Campania de vaccinare anticovid are sustinere de la privati. Speak şi Ştefania, vedetele de la Asia Express, îşi îndeamnă fanii la vaccinare într-un clip devenit viral. Totul, pe versurile unei melodii de la Carla's Dreams, care în contextul pandemiei a căpătat semnificaţii noi.

de Andra Dolana

la 12.05.2021, 20:46

Vezi și

Sunt cuplul momentului. Ea, un influencer de succes pe Instagram, el, un artist în vogă. Îmbrăcaţi la modă, pe versurile Carla's Dreams, cei doi se dezbracă de haine şi accesorii. Pare un spot ca multe alte, dar cuplul se pregăteşte de fapt de vaccinare.    

Ştefania: Pentru noi a fost naturală treaba asta cu vaccinul pentru că ne-am vaccinat

Speak: Consider că e ok pentru sănătatea mea. 

Ştefania şi Speak tânjesc, ca noi toţi, după viaţa pe care o aveau înainte de pandemie. Şi cred în imunizare. Aşa că atunci când au primit propunerea n-au ezitat să o accepte. Chiar şi cu riscul de a-şi supăra fanii.

Pe acelaşi subiect

Speak: Noi nu judecăm pe nimeni, dacă nu vrei să te vaccinezi e fix alegerea ta. 

Ştefania: Noi încercăm să le transmitem oamenilor să aibă grijă de sănătatea lor.

Deşi au fost mai multe vedete în cărţi, compania a considerat că îndrăgitul cuplu de la Asia Express este cel care poate convinge cât mai mulţi tineri să aibă grijă de sănătatea lor. 

Nici melodia nu a fost aleasă deloc întâmplător. În pandemie, hitul "Acele" al trupei moldoveneşti Carla's Dreams a căpătat semnificaţii noi. 

Robert Berza, general manager companie: Tatuajul e un act de eliberare, la fel cum poate şi vaccinarea în acest moment să fie un act de eliberare.

Posibilitatea ca vedetele să fie implicate în campania de vaccinare

Îndemnul a fost lăudat, pe Facebook, de comitetul care coordonează campania de vaccinare. 

Robert Berza, general manager companie: Au văzut foarte repede ieri spotul, au simţit un ajutor şi nu le a fost jenă să iasă în faţă să spună mulţumim de ajutor

Guvernul nu a făcut încă o campanie care să implice vedete deşi e un scenariu de care se vorbeşte deja de două săptămâni

Valeriu Gheorghiţă, coordonator campanie de vaccinare: O persoană care poate să aducă un plus în ceea ce priveşte vaccinarea, poate să îşi găsească locul în demersul de comunicare. 

Nu este prima dată când firme private se implică în campania de vaccinare. Sunt edituri care oferă cărţi gratuite şi restaurante care pun la bătaie vouchere celor vaccinaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sanatate » Speak şi Ştefania îşi îndeamnă fanii la vaccinare într-un clip devenit viral. Nici melodia lui Carla's Dreams nu este întâmplătoare