Antena Meniu Search
x

10 lucruri utile pe care poti sa le faci pentru tine in aceasta primavara

Stralucirea primaverii capata multiple forme in imaginatia fiecareia dintre noi. Sezonul cald si temperaturile din ce in ce mai ridicate ofera abordari multiple, uneori chiar vin cu schimbari in ceea ce priveste stilul de viata.

- pixabay.com

Stralucirea primaverii capata multiple forme in imaginatia fiecareia dintre noi. Sezonul cald si temperaturile din ce in ce mai ridicate ofera abordari multiple, uneori chiar vin cu schimbari in ceea ce priveste stilul de viata. Din momentul in care natura reinvie, putem putem afirma cu siguranta ca ne imbie pana in cele mai profunde simturi si totodata, lanseaza cele mai antrenante provocari: fie ca este vorba despre ritmul activitatilor cotidiene, dieta si alimentatie sau modalitatea in care ne raportam la propria persoana.

Iata cateva sfaturi utile pe care ti-am le-am pregatit, asa incat sa iti poti echilibra corpul, sufletul si mintea deopotriva:

Efectueaza un set de analiza de rutina

Sanatatea este un dar catre trebuie ingrijit si mai ales, apreciat. Stim ca intotdeauna este mai bine sa previi decat sa combati, asadar plecand de la aceasta premisa, nu ezita sa iei sfaturi utile de la specialisti consacrati. Medicii de la Femme Boutique Medical sunt persoane cu vasta experienta si mai mult decat atat, lucreaza cu tehnologie de ultima generatie. Iar analizele medicale sunt trimise la cele mai prestigioase laboratoare din Romania si strainatate. Asadar, poti beneficia si tu de astfel de servicii de cea mai inalta calitate.

Ai mai multa grija la alimentatie

Primavara este un moment oportun sa iti dai un refresh si din acest punct de vedere.

Incearca sa ai un regim echilibrat pe care sa ti-l introduci ulterior ca un mod de viata, optand pentru produse bogate in nutrienti sanatosi, cu minerale si vitamine.

Un detox format din fructe si legume de sezon ar putea fi o incercare eficienta menita sa faca diferenta.

Fa mai multa miscare

Propune-ti si pune in aplicare suita de to do-uri pe care ti le-ai notat de atatea ori si pe care mereu le-ai amanat din diverse motive. Unele intemeiate sau altele doar ca sa iti prelungesti lipsa de chef… exploreaza natura la pas, mergi cu bicicleta sau rolele si incearca activitati in aer liber pe care alta data le refuzai categoric. Cat poate fi de greu?

Ofera mai mult timp pentru sectiunea Me, myself and I

Lipsa timpului este cea ma invocata scuza a acestor perioade pe care le traversam… nu pica in capcana si adauga cate mai multe bife in aceasta sectiune. Totul se rezuma la o chestiune de vointa si consideratie pentru propria persoana. Fii mai prezenta in viata ta!

Petrece mai mult timp alaturi de cei dragi

Invata sa asculti mai mult si sa te bucuri de fiecare moment in compania persoanelor care au un impact pozitiv asupra ta. Incarca-te cu energie buna si ai mai multa deschidere spre a-ti oferi sprijinul. In timp, totul se va reintoarce catre tine intr-o alta forma, dar vei sti sa apreciezi mai mult si sa intelegi cum functioneaza starea de bine comuna.

Rasfata-te cu tratamente de ingrijire si revigorare

Fa-ti aceasta pofta la intervale cat mai dese si vei observa cum se schimba starea de spirit. Pe langa faptul ca poti primi numeroase complimente, stima de sine va avea si ea cate ceva de castigat.

Redecoreaza spatiul in care locuiesti

Schimbarea nu inseamna neparat dezechilibre, desi asa o asociem de cele mai multe ori. Regandeste si amenajeaza casa dupa noi tendinte, astfel incat sa ai o noua viziune.

Organizeaza-te mai eficient

Daca pentru job esti foarte pragmatica si nu lasi lucrurile sa se intample oricum, pune in aplicare aceasta abordare si in viata personala. Nu te dedubla, dimpotriva, incearca sa gasesti si sa functionezi dupa cea mai buna versiune a ta.

Genereaza noi idei

Citeste mai mult, documenteaza-te din surse cat mai diverse si permite-ti sa experimentezi totul la un alt nivel de perceptie. Cauta cat mai multe surse inspirationale si testeaza relaxarea in adevaratul sens al cuvantului.

Calatoreste, exploreaza noi spatii

Indiferent ca mergi insotita sau nu, incerca sa ai asumi un spatiu nou prin totalitatea informatiilor care vin catre tine: oameni, cultura, istorie, gastronomie si povesti cu talc…

Tot vor avea o influenta asupra ta atat pe loc, dar mai ales in timp.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » 10 lucruri utile pe care poti sa le faci pentru tine in aceasta primavara