Antena Meniu Search
x

Curs valutar

2015 ne aşteaptă cu filme pentru toate gusturile

2015 ne aşteaptă cu filme pentru toa2015 anunţă prosperitate la Hollywood şi aglomeraţie în cinematografe. O mulţime de filme, de toate genurile, urmează să fie lansate de marile case de producţie. Partea leului le revine unor continuări ale filmelor celebre

de Redactia Observator

la 04.01.2015 , 20:02

2015 anunţă prosperitate la Hollywood şi aglomeraţie în cinematografe. O mulţime de filme, de toate genurile, urmează să fie lansate de marile case de producţie. Partea leului le revine unor continuări ale filmelor celebre

Războiul Stelelor, James Bond, dar şi Terminator. Revederea va fi plăcută, dar să nu aveţi aşteptări prea mari, e sfatul criticului de film Irina Margareta Nistor.

Un rol în care a debutat acum 30 de ani. Criticul de film Irina Margareta Nistor traducea, pe atunci celebrele lui replici, pe casete video. Şi crede că revenirea va fi gustată de fani. Al cincilea film din franciza Terminator are lansarea în iulie.

Vezi și

Cel mai aşteptat film este însă a şaptea parte a francizei Războiul Stelelor. Forţa se trezeşte însă abia în decembrie. Spre bucuria fanilor, Harrison Ford, Mark Hamill şi Carrie Fisher vor fi din nou Han Solo, Luke Skywalker şi prinţesa Leia.

Cele câteva imagini lansate pe internet au strâns aproape 55 de milioane de vizualizări în două luni!

Acţiunea va fi la înălţime şi în noul James Bond. Daniel Craig preia, pentru a patra oră, rolul agentului 007. I se alătură Christoph Waltz, iar Monica Bellucci e noua fată Bond. Data anunţată a lansării este 6 noiembrie.

Doar o lună ne mai desparte de un alt film foarte aşteptat: ecranizarea romanului 50 de umbre ale lui Grey.

În rolurile principale joacă Dakota Johnson, fiica lui Melanie Griffith, iar Jamie Dornan a preluat rolul afaceristului Christian Grey. Aşteptările sunt pe măsura succesului de care a avut parte romanul. S-a vândut în 100 de milioane de exemplare.

Deşi Paul Walker nu mai e printre noi, Furios şi Iute 7 are premiera în aprilie. A fost greu de dus la capăt, pentru că Walker a murit într-un tragic accident de maşină, chiar în perioada filmărilor. A fost nevoie de dubluri şi de amânarea lansării.

Luna mai le e rezervată fanilor peliculei "Răzbunătorii". Sub semnul lui Ultron se numeşte al doilea film, după numele robotului care devine personaj negativ.

Anul aduce şi alte continuări ale unor pelicule celebre: Jurassic World, Mad Max sau Jocurile Foamei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » 2015 ne aşteaptă cu filme pentru toate gusturile