Meniu
Search
x

51 de suporteri au fost arestați în urma violențelor ce au avut loc după meciul România-Ungaria!

Astăzi, 51 de suporteri au fost arestați în urma violențelor ce au avut loc după meciul România-Ungaria.

la 05.09.2015, 13:40

 Astăzi, 51 de suporteri au fost arestați în urma violențelor ce au avut loc după meciul România-Ungaria.

21 de mașini ale poliției și un tun de apă au fost distruse, atunci când mai bine de 1.500 de suporteri au atacat forțele de ordine.

Sute de suporteri maghiari s-au încăierat cu poliția, vineri seara, lângă Groupama Arena din Budapesta, stadion care a găzduit meciul dintre echipele de fotbal ale Ungariei și României, din preliminariile EURO 2016.

Forțele de ordine, mobilizate în număr foarte mare, au apelat la bastoane și gaze lacrimogene, suporterii turbulenți aruncând cu sticle, pietre și chiar ramuri de copaci. Pe distanțe de sute de metri străzile din jurul arenei erau pline de cioburi și mirosul de gaz persista la minute bune după ce poliția a eliberat zona, potrivit Agerpres.

Confruntările au fost extrem de violente

Cei circa 2.000 de suporteri români nu au avut de suferit, dar ei s-au încăierat între ei înainte de meci, în stadion, fapt care a dus la apariția forțelor de ordine, cu bastoane, căști și scuturi, în sectorul rezervat românilor, despărțindu-i practic în două.

Suporterii maghiari s-au încăierat cu poliția și în noaptea de joi spre vineri la Budapesta.

Naționalele de fotbal ale Ungariei și României au terminat la egalitate, 0-0, vineri seara, pe Groupama Arena din Budapesta, în preliminariile EURO 2016 la fotbal. În urma acestei remize și a celorlalte rezultate din grupă (Grecia — Finlanda 0-1, Insulele Feroe — Irlanda de Nord 1-3),

România a coborât de pe primul loc în grupă. Ungaria nu a mai învins România de 34 de ani, acesta fiind al zecelea meci consecutiv în care România nu pierde în fața rivalei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » 51 de suporteri au fost arestați în urma violențelor ce au avut loc după meciul România-Ungaria!