Antena Meniu Search
x

Au chiulit de la ore pentru a "explora" o casă părăsită şi-au dat cu subsemnatul la Poliţie. Şase elevi vor fi sancţionaţi de conducerea şcolii

Vezi și

6 liceeni au chiulit de la ore şi şi-au semnat prezenţa la o secţie de poliţie din Botoşani. Băieţii au plecat să "exploreze", spun ei, o casă părăsită din apropierea liceului.

Au luat la ei băutură şi ţigări şi au încins un chef ad hoc.

Un echipaj care patrula prin zonă i-a auzit pe adolescenţii gălăgioşi.

Când agenţii i-au luat la întrebări, şi-au dat seama că elevii sunt băuţi bine.

S-au jucat de-a exploratorii şi au dat de belea. Cei şase elevi au fugit de la şcoală într-una din pauze şi s-au ascuns într-o casă părăsită. 

Zgomotele au atras atenţia unui echipaj de poliţie ce patrula prin zonă. Aşa au fost prins adolescenţii în mijlocul a ceea ce numesc ei... explorare: 

"Căutau să vandalizeze, să desfacă anumite componente din clădirea respectivă. Consumau băuturi alcoolice, fumau şi au fost găsiţi în stare de ebrietate", a spus un reprezentant al Poliţiei.

Deşi nu păreau intimdaţi de prezenţa poliţiştilor, tinerii şi-au dat seama că vor avea probleme când vestea a ajuns la părinţii lor. 

Păţania celor şase le va aduce sancţiuni din partea conducerii şcolii. 

Zeci de minori ajung la spital după ce consumă alcool.

În urmă cu o săptămână, unui elev de clasa a IX-a din Flămânzi i s-a făcut rău la ora de sport.

Medicii au descoperit că băiatul avea intoxicaţie acută cu alcool etilic... mai exact - comă de gradul I-II.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Au chiulit de la ore pentru a "explora" o casă părăsită şi-au dat cu subsemnatul la Poliţie. Şase elevi vor fi sancţionaţi de conducerea şcolii