Antena Meniu Search
x

Tanti Elisabeta, bătrâna din Timiş cu pensie de 27 de lei: "Nu mă crede nimeni" (Video)

Elisabeta Vasiloni este o bătrânică de 82 de ani şi e de loc din comuna Bucovăţ, judeţul Timiş. Femeia a muncit o viaţă la CAP, iar acum are o pensie de doar 27 de lei, doar că nu o crede nimeni.

Elisabeta Vasiloni este o bătrânică de 82 de ani şi e de loc din comuna Bucovăţ, judeţul Timiş. Femeia a muncit o viaţă la CAP, iar acum are o pensie de doar 27 de lei, doar că nu o crede nimeni.

Ca să poată supravieţui, bătrâna încă munceşte în grădină şi merge să îşi vândă produsele în piaţa din Deva.

Cu o pensie de 27 de lei, la 82 de ani, Tanti Elisabeta are o rugăminte

27 de lei. Aceasta este pensia pe care o are Elisabeta Vasiloni, o bătrânică din judeţul Timiş. Ca să supravieţuiască, femeia munceşte în grădină, la 82 de ani.

Pe acelaşi subiect

Bătrâna spune că nimeni nu a crezut că are 27 de lei pensie, aşa că a adus cuponul de pensii, să arate tuturor că spune adevărul.

În plus, Elisabeta Vasiloni are o propunere pentru domnii cu pensii speciale. Să vadă cum e să trăieşti cu o pensie de 27 de lei pe lună. Dacă nu ar fi avut grădina, femeia cu siguranţă ar fi avut o soartă cruntă.

Bătrâna vinde legume în piaţă, dar vânzările merg prost şi chiria e foarte scumpă

Tanti Elisabeta mărturiseşte că vânzările merg greu, iar masa de închiriat în piaţă e scumpă, însă dacă ar renunţa să se mai zbată în acest fel, ce ar putea face cu o pensie de 27 de lei?

Bătrâna nu vrea să se gândească ce o să facă, dacă, Doamne fereşte, nu ar mai putea să lucreze pămânul şi ar trebui să se întreţină din pensie. Totuşi, are o vârstă la care pensia ar trebui să îi asigure cel puţin un trai decent, nu să se gândească cu groază cum trăieşte cu 27 de lei pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Tanti Elisabeta, bătrâna din Timiş cu pensie de 27 de lei: "Nu mă crede nimeni" (Video)