Antena Meniu Search
x

Ea e mama copiilor abandonaţi la Alexandria, în faţa spitalului. Are 24 de ani şi îi vrea înapoi

Mama copiilor abandonaţi la Alexandria a apărut. Are 24 de ani şi o poveste halucinantă. Sâmbătă, Lenuţa şi-a lăsat copiii la poarta spitalului şi a dispărut. Poliţia a dat-o în urmărire.

Mama copiilor abandonaţi la Alexandria a apărut. Are 24 de ani şi o poveste halucinantă. Sâmbătă, Lenuţa şi-a lăsat copiii la poarta spitalului şi a dispărut. Poliţia a dat-o în urmărire.

Micuții au fost lăsați în stradă, la poarta Spitalului Județean din Alexandria, în frig, chiar de mama lor, care a dispărut fără urmă și despre care nimeni nu știa nimic. Copiii, unul de 1 an și 7 luni, celălalt de numai 8 luni, au fost găsiți într-o stare de hipotermie ușoară. Cel mic era pe asfaltul ud, cel mare se plimba pe stradă, derutat, printre mașinile care circulau în zonă.

Micuții au fost internați în secția de pediatrie unde au primit imediat îngrijiri medicale. Acum sunt bine, însă cel mare o strigă pe mami, singurul cuvânt pe care îl pronunță clar și des, scrie Total Impact.

În același timp, polițiștii au întocmit un dosar penal și încercau să afle cine este mama copiilor. A fost anunțată și Protecția Copilului Teleorman care urmează să ia măsuri în acest caz.

Pe acelaşi subiect

Mama copiilor abandonaţi are 24 de ani şi e din Iaşi

Mama copiilor se numește Lenuța Călin. Are 24 de ani și este din Iași. A ajuns în Alexandria în urmă cu mai multe luni, pentru un băiat cunoscut pe Facebook. După câteva discuții private, acesta a mers după ea în Iași, s-au întâlnit, apoi au decis să se mute împreună. A adus-o în celălalt capăt al țării, împreună cu cei doi copii ai ei.

După o vreme, cel cu care locuia i-a cerut să plece, că "nu poate să o mai țină". Asta i-a povestit Lenuța următorului bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra și-a luat copiii și s-a mutat la noul iubit. 

Lenuţa vrea copiii înapoi

Și el avea un copil, așa că a acceptat-o pe femeia din Iași, care părea o victimă, gândindu-se că va face casă cu ea și vor crește împreună cei trei copiii. Bărbatul locuiește în satul Purani, comuna Vitănești, Teleorman. Lucrează la un centru de dezmembrări auto, în aceeași localitate.

A aflat din presă, că femeia pe care o luase acasă și-a abandonat copiii în fața spitalului din Alexandria. I-a recunoscut pe micuți din fotografiile publicate pe internet.

El crezuse că Lenuța l-a părăsit pur și simplu. Cu copii cu tot. Când a venit acasă, de la serviciu, sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, nu a mai găsit-o. A încercat să ia legătura cu ea, însă nu a reușit să o contacteze telefonic.

După ceva timp, aceasta l-ar fi sunat și i-ar fi spus că a plecat, iar "copiii sunt undeva unde e bine"...

Bărbatul a mers la poliție, aseară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, unde a povestit tot ce s-a întâmplat.

Între timp, mama copiilor ar fi luat legătura cu el și i-ar fi spus că va merge la spitalul unde se află micuții pe care i-a abandonat în stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ea e mama copiilor abandonaţi la Alexandria, în faţa spitalului. Are 24 de ani şi îi vrea înapoi