Antena Meniu Search
x

Video A apărut prima platformă românească online de închiriere a caselor de vacanţă

Preferințele românilor s-au schimbat, în pandemie, când vine vorba de petrecerea concediului. Casele de vacanţă sau pensiunile izolate reprezintă acum variantele preferate de cazare. Aşa a apărut şi prima platformă românească prin care astfel de spaţii pot fi închiriate.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 10.05.2021, 10:01

Vezi și
  • Pe platforma online sunt înscrise, deja, case de vacanţă din mai multe locaţii din România.

Platforma respectivă funcţionează ca un market-place, acolo unde turiştii pot să închirieze o casă de vacanţă, o vilă sau o pensiune. Am văzut că în ultimul an, în pandemia de coronavirus, aceste unităţi de cazare au câştigat tot mai mult teren.

Tot mai mulţi români au căutat să închirieze o astfel de locaţie integral, împreună cu familia sau cu grupuri de prieteni. Aşa se face că, în prezent, cererea pentru astfel de locaţii este de trei ori mai mare pentru aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pe platformă sunt înscrise case de vacanţă din mai multe locaţii

Prin această platformă, turiştii pot să verifice, în timp real, disponibilitatea proprietăţilor şi, prin doar câteva click-uri, pot să închirieze o cabană. 

În acest moment, pe platformă regăsim case de vacanţă din Sibiu, Bran, Râşnov, Băile Felix Harghita ori Covasna, dar iniţiatorii proiectului promit să extindă platforma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A apărut prima platformă românească online de închiriere a caselor de vacanţă