Antena Meniu Search
x

A aparut "trusa speciala" de prim ajutor pentru elevii care sustin examenul de bacalaureat

Mai sunt doar doua zile pana la inceperea examenului de bacalaureat, editia a doua. Tocmai pentru o astfel de situatie, pe piata a aparut o trusa speciala de prim ajutor

Vezi și

Anii trec, insa BAC-ul ramane. Si revine, insistent, si toamna aceasta. Timpul devine prea scurt ca sa te mai apuci de toate pana la BAC. Stresul e la maximum si atunci iti vine o idee! E foarte mica, are doar 4,5 centimetri pe opt centimetri si contine toate subiectele de la o materie. Daca aceasta ar fi o ghicitoare, elevii romani ar ridica, la unison, mainile in sus.

"E de ajutor, asa, cand nu stii ceva la BAC", a spus o fata. La asta s-au gandit si inventatorii kitului de prim ajutor pentru elevi. O denumire savanta pentru o practica veche de cand lumea.

Inspectorii scolari privesc nedumeriti ultima moda in traditia copiatului. "Rupi paginile cu usurinta si nu iti mai raman in mana decat paginile cu subiectul primit! Beton!", a mai exclamat un adolescent.

Beton e si verdictul profesorilor. "Nu le recomand sa cumpere asemenea prostii. In primul rand, faptul ca va fi prins si ca va sta, trei sesiuni, dupa aceea, pe tusa, e un mare dezavantaj", a afirmat inspectorul adjunct al ISJ Brasov.

Culmea, pana si comerciantii fituicii sunt de acord cu asta. Probabil ca o recomanda ca lectura suplimentara. "Folosirea fituicilor este o frauda. Nu recomandam utilizarea lor in timpul examenelor", a spus unul dintre ei.

Sesiunea de toamna incepe in curand. Iar in sala de examen, se vor prezenta peste 87.000 de mii de elevi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » A aparut "trusa speciala" de prim ajutor pentru elevii care sustin examenul de bacalaureat